Articole noi

6/recent/ticker-posts

Seria Outlander - Prin zapada si cenusa vol. II - Diana Gabaldon

Bună, tuturor! 

Revin astăzi pe blog cu un nou articol pentru voi - continuarea seriei Outlander - pe care nu am mai citit-o de mult. Mai am doar 2 cărți traduse în lb. Română de citit, și chiar vreau să termin seria.


Detalii despre carte:

An apariție: 2020

Editura: Nemira

Gen: Fantasy

Nr pagini: 800

Din seria Outlander fac parte:

Din seria Outlander fac parte:

A șasea parte din seria OUTLANDER. Clanul Fraser își pune pe picioare viața în Carolina de Nord cu Jamie prins din nou în complicatele ițe politice printre care trebuie să navigheze: între loialitatea față de Rege și loialitatea față de oamenii săi. Claire pe de altă parte își atrage recunoștința comunității pentru intervențiile ei medicale dar și suspiciunea de vrăjitorie din cauza cunoștințelor prea avansate pe care le folosește ca să salveze vieți. Brianna și Roger sunt puși în fața unei decizii dureroase la scurt timp după ce se reîntâlnesc având de ales între sănătatea copilului lor și familia reunită cu atât de multe sacrificii.

Poveste:

În cea de-a șasea parte, Claire nu scapă de necazuri. Pe lângă toate problemele ce au trecut pe lânga ea și ajutorul pe care ea îl oferă oamenilor, este acuzată de vrăjitorie, iar Jamie acuzat și el la rândul lui că a făcut un lucru groaznic, ce afectează viața tuturor. 

Volumul acesta pune mai mult accentul pe povestea celor doi Bree și Roger, prezentându-le viața de zi cu zi: Roger își găsește vocația și devine preot, iar Bree rămâne aceiași persoană dură și încăpățânată, care la rândul ei va întâmpina anumite probleme. Roger și Bree sunt puși în fața unei alegeri imposibile: să rămâne alături de Claire și Jamie la Fraser's Ridge sau să își piardă fiica nou născută. Ei pot să riște tot încercând să intre din nou prin printre, de aceea decizia este una grea ce poate afecta pe toată lumea.

Gândurile mele după terminarea cărții:

Outlander este o serie pe care pe mine în continuare mă surprinde și mă face să o continui. Deși unele volume devin plicisitoare sau sunt pline de foarte multe detalii, când nu te aștepți, Diana te surprinde și adaugă situații ce te țin cu sufletul la gură și vrei să citești din ce în ce mai mult. 

Claire este cu siguranță o femeie puternică ce reușește să se adapteze fiecărei situații și nu se lasă bătută. Chiar dacă familia ei a fost acuzată pe nedrept, și ea la rândul său la fel, ne demonstrează că este acolo pentru toată lumea și încearcă să îndrepte lucrurile.

În volumul ăsta, cei de la Fraser's Ridge au fost puși în anumite situații neprevăzute și e de departe unul din cele mai bune volume pe care le-am citit din serie.

Are esența perfectă: descrie viața obișnuită de familie, suspans, conflict, dragoste și sacrificiu.

Am terminat volumul și următoarea zi am dat fuga la Cărturești să îl încep pe următorul pentru că s-a terminat foarte interesant. Nu final neprevăzut la care nu m-aș fi gândit. 

Abia aștept să citesc continuarea. Dacă nu ai citit până acum seria Outlander, îți recomand să o faci pentru că cu siguranță de vei îndrăgosti de personaje și vei trăi o dată cu ele toată acțiunea.


I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5 pentru că mie mi-a plăcut extrem de mult și l-aș reciti cu siguranță.

Cartea poate fi achiziționată de aici:


Nu uita că mă găsești și pe instagram unde postez zilnic despre cărțile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta și pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

Mulțumesc că ai citit până aici! ❤️

**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement