Articole noi

6/recent/ticker-posts

Saruturi si Croissaints - Anne-Sophie Jouhanneau

 Bună, tuturor!

Revin astăzi pe blog cu o nouă recenzie pentru voi. Sinceră să fiu, când m-am apucat să citesc cartea asta nu aveam mari așteptări, dar spre final a început să mă surprindă.


Detalii despre carte:

An apariție: 2021

Editura: NEMIRA

Gen: Beletristica, YA

Nr pagini:  338

Dulce ca un macaron Laduree, proaspătă ca un croissant abia scos din cuptor, această poveste încântătoare se desfășoară chiar în orașul iubirii.
 
Mia Jenrow È™i-a dorit dintotdeauna să fie balerină. Pare să fi fost predestinată pentru asta, fiindcă stră-străbunica ei a dansat pentru Opera din Paris È™i a fost muza lui Degas însuÈ™i! AÈ™a că Mia se bucură din tot sufletul că a obÈ›inut È™ansa de a petrece o vară de vis la Paris, pentru a urma cursurile uneia dintre cele mai exclusiviste È™coli de dans din lume. Dar lucrurile nu sunt niciodată simple precum o piruetă: rivala ei, Audrey, È™i instructorul de balet îi fac numai necazuri, iar Mia se trezeÈ™te că e tot mai fermecată de Louis, care vrea să-i arate metropola purtând-o pe Vespa lui. Si cu toate că vara aceea ar fi trebuit să fie o perioadă dedicată studiului, tânăra va descoperi destul de repede de ce se spune că la Paris, dragostea pluteÈ™te în aer.

Gândurile mele după terminarea cărții:

Mi-a plăcut mult povestea. Este o carte care se citeÈ™te destul de uÈ™or, este o lectură potrivită pentru vară ce se poate citi în câteva ore. Mia este un personaj care la început nu te impresionează prea mult, dar de-a lungul cărÈ›ii descoperim cum dragostea tinerească te poate schimba È™i sacrificiile pe care ea le face pentru dragoste, cât È™i pentru pasiunea ei. 

Audrey mi-a dat impresia că îi este frică de talentul Miei și probabil de asta o considera rivala ei. Cele două seamănă mai mult decât cred ele.

RelaÈ›ia Mia-Louis poate părea nepotrivită având în vedere din ce familie provine Louis, dar el demonstrează într-un scurt timp că el chiar È›ine la Mia. Ce au ei nu este doar o aventură de vară, ci o dragoste tinerească inocentă È™i uÈ™or interzisă. 

Personajele au fost bine conturate pe firul poveștii, iar cartea mi-a adus aminte de vremea când eram în liceu și simțeam primii fluturi.

O recomand dacă vrei o lectură ușoară de vară, care te va purta de-a lungul Parisului și care te va face să vrei să vezi orașul în viitorul apropriat, dacă nu ai făcut-o deja.

 I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5.

Cartea poate fi achiziționată de aici:

elefant.ro



carturesti.ro

 Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️

**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**





Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement