Articole noi

6/recent/ticker-posts

Confess - Colleen Hoover

 Bună, tuturor! 

Revin astăzi pe blog cu nouă carte pentru voi a unei autoare pe care eu am mai citit-o și în trecut. Cărțile ei sunt cu "dus și întors" pentru mine pentru că fie îmi plac, fie mi se par mediocre (pentru gustul meu).


Detalii despre carte:

An apariție: 2017

Editura: EPICA

Gen: Beletristica

Nr pagini: 318

Alte cărți ale autoarei pe care le-am citit:


O scurtă introducere a cărții:

Auburn Reed a pierdut tot ce avea mai de preț. Dar acum, în încercarea de a-și reface viața, știe exact ce are de făcut și e pe deplin conștientă că nu-și poate permite nicio greșeală. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca, atunci când pășește într-un atelier de artă din Dallas, în cautarea unui loc de munca, sa fie incredibil de atrasa de Owen Gentry, artistul misterios care detine atelierul.

 Acțiunea: 

În urmă cu 5 ani de zile, Auburn, o adolescentă de 15 ani, e nevoită să-și ia rămas bun de la Adam, prietenul ei de aceiasi vârstă cu ea, aflat pe patul de moarte. Ea și Adam s-au împrienit în urmă cu un an, când el se mutase cu părinții în Portland, dar din nefericire, în urmă cu șase luni, el a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă ce i-a lăsat puține șanse de supraviețuire.

În urmă cu cinci săptămâni, doctorii din Portland au declarat că nu se mai poate face nimic pentru Adam, astfel că părinții lui au decis să se mute înapoi în Dallas deoarece acolo se aflau toate rudele lor, inclusiv și fratele lui Adam, Trey. 

Adam a fost de acord cu această decizie doar cu o singură condiție: Auburn să vină împreună cu el, dorind ca aceasta să-i fie alături în momentul morții.

Iubirea celor doi adolescenți a fost ca o poezie tristă, iar oamenii din jurul lor spuneau că sentimentele aveau să dispară într-o lună sau două. 

Ce mi-a plăcut:

Povestea pare una clișeică, dar mie personal mi-a plăcut. Se citeste extrem de repede, este o poveste tipică de un serial Netflix (din ce am văzut cartea are și ecranizare), iar personajele sunt ok și ele. Am trăit acțiunea și mi-am adus aminte cum era când am fost și eu adolescentă. 

Ce nu mi-a plăcut: 

Pe alocuri cartea mi s-a părut ușor penibilă și mi-am dat seama că nu-mi aduc amintea prea multe despre ea. Dacă mi-a plăcut citind-o, nu am rămas cu prea multe lucruri de la ea (am mai pățit asta la cărțile lui Colleen).

Concluzia:

Dacă vrei să citești o carte de weekend, ușor clișeică pe alocuri, aceasta este cartea pe care o cauți. Nu cred că o voi mai reciti prea curând așa cum fac de regulă cu cărțile autoarei.  Recomand cartea mai ales adoleșcenților pentru că este clar dedicată publicului YA.

I-am oferit pe GOODREADS nota 4 din 5.

Cartea poate fi achiziționată de aici:

elefant.ro




Nu uita că mă găsești și pe instagram unde postez zilnic despre cărțile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta și pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

Mulțumesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**










Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement