Articole noi

6/recent/ticker-posts

Verity - Colleen Hoover

Bună, tuturor! 

Revin astăzi pe blog cu o nouă carte a unei autoare cu care am o relație de love-hate. Mi-a plăcut mult această carte și cu siguranță o voi reciti.


Detalii despre carte:

An apariÈ›ie: 2019

Editura: EPICA

Gen: Thriller

Nr pagini: 336

Alte cărți ale autoarei pe care le-am citit:







O scurtă introducere a cărții:

Lowen este o scriitoare debutantă, cu mari dificultăți financiare. De aceea, când Jeremy, soÈ›ul celebrei autoare Verity Crawford, îi propune să completeze seria de romane pe care soÈ›ia lui, grav vătămată într-un accident, nu mai este capabilă s-o ducă la bun sfârÈ™it, Lowen nu poate să refuze oferta. 
Astfel, ajunge la reÈ™edinÈ›a Crawford, cu intenÈ›ia de a sta câteva zile — atât cât să caute prin haoticul birou al lui Verity orice notiÈ›e È™i posibile schiÈ›e de care ar avea nevoie ca să înceapă să scrie următoarele romane. Dar cu cât petrece mai mult timp împreună cu Jeremy, cu atât mai puÈ›in se grăbeÈ™te să plece.

Lowen Ashleigh, îndrăgostită de un bărbat indisponibil, cu mai multe probleme decât are ea însăși. Asta chiar e karma.
 AcÈ›iunea: 

Cu ajutorul unor coincidențe bizare, Lowen semnează un contract pentru a continua o serie de romane, ce este scrisă la persoana întâi și este prezentată din perspectiva personajului negativ, deoarece autoarea acesteia, Verity Crawford, era în comă în urma unui accident tragic.

Lowen ajunge la locuința autoarei pentru a se documenta, iar acolo ea realizează că se petrec evenimente tulburătoare. Ea află de tragedia familiei Crawford: gemenele au murit la vârsta de 9 ani, una după alta la câteva lui. La câteva zie după moartea celei de-a doua fiică, Veritty intră cu mașina într-un copac.

Pe măsură ce timpul trece, Lowen este tot mai impresionată de Jeremy, soțul lui Verity și îi admiră altruismul, bunătatea și iubirea lui față de unicul copil ce îi rămăsese: Crew - în vârstă de cinci ani.

Nici Jeremy nu pare imun la prezența lui Lowen și îi mărturisește acesteia că simte față de ea o conexiune mai puternică decât a simțit față de Verity. În scurt timp, cei doi nu mai pot rezista atracției dintre ei, devenind iubiți.


Ce mi-a plăcut:

Mi-a plăcut mult subiectul cărÈ›ii. Nu am mai citit de mult o carte cu un fir narativ aÈ™a bun. Sincer, nu-mi venea să cred că această carte este scrisă de Colleen Hoover. Personajele interesante, acÈ›iune din plin È™i a reusit să mă È›ină cu sufletul la gură. 

Mi-a plăcut mult că a fost scrisă la persoana I, din perspectiva lui Lowen, dar și pasajele din perspectiva lui Verity, au fost interesante.

Am terminat cartea în câteva zile pentru că nu o puteam lăsa din mână. 

Ce nu mi-a plăcut: 

Probabil mi-ar fi plăcut ca povestea să aibe 2 părți: scrisă din perspectiva lui Lowen și scrisă din perspectiva lui Verity (două cărți diferite). Asta ține doar de stilul personal și de cum aș fi preferat eu.

Concluzia:

Dacă vrei să citești un thriller ce te ține pe jar într-un singur weekend, atunci asta e cartea pe care o cauți. Dacă pun în balanță cărțile pe care le-am citit de Colleen Hoover, asta e preferata mea.

I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5.

Cartea poate fi achiziționată de aici:

emag.ro




Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**









Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement