Articole noi

6/recent/ticker-posts

[SERIE] Regatul aripilor și al pieirii vol III - Sarah J. Maas

 Bună, tuturor!

Continuăm și astăzi pe blog cu seria ACOTAR - o serie dragă mie.


Detalii despre carte: 

An apariție: 2019

Editura: RAO

Gen: Fantasy

Nr pagini: 784

Din seria ACOTAR fac parte:






O scurtă introducere a cărții:

Un război iminent amenință tot ceea ce Feyre prețuiește mai mult în cel de-al treilea volum al seriei Regatul spinilor și al trandafirilor. Feyre a revenit în Regatul Primăverii, hotărâtă să adune informații despre strategiile lui Tamlin și despre amenințarea invadării de către acesta, a Prythianului, pe care-l vrea îngenuncheat. Pentru a atinge acest scop însă, Feyre este nevoită să joace jocul extrem de periculos al imposturii. Un simplu pas greșit poate fi fatal atât pentru Feyre, cât și pentru poporul său. Războiul este pe cale să izbucnească, iar Feyre trebuie să-și dea seama în care dintre Marii Lorzi poate avea încredere și să-și caute aliați în cele mai nebănuite locuri. Pământul va fi înecat în sânge.

Cu toții suntem distruși în felul nostru, în locuri în care nimeni nu ar putea vedea.

Acțiunea: 

După toată acțiunea și evenimentele din Hybern, Feyre se întoarce în Regatul Primăverii cu planuri mari. Ea joacă rolul unei fete ce are nevoie de iubirea și protecția lui Tamlin, dar în realitate ea vrea să se răzbune pentru tot ce i-a făcut Tamlin ei și familiei. 

Între timp, Rhysand este ocupat cu planurile de oprire a unui război cu Hybernul pentru că nimeni nu își dorește vărsarea de sânge ce a avut loc câteva secole în urmă.

Ce mi-a plăcut:

Sinceră să fiu, acest volum din serie mi-a plăcut mult de tot pentru că a fost plin de acțiune, dar mi-a plăcut mai puțin decât primele două volume.

Volumul acesta a avut parte de multă acțiune, dar și aici au fost personaje ce m-au enervat la culme. Nu știu din ce motiv, dar nu-mi place deloc de Feyre, deși povstea se învârte în jurul ei.

Revenind la poveste, ce-i drept m-a prins și am lăsat cu greu cartea din mână. Acțiunea fiind intensă și plină de suspans, iar unele personaje delicioase.

   Ce nu mi-a plăcut: 

Minusul pe care l-am găsit la acest volum este că apar ceva personaje noi cu care îmi e greu să țin pasul (atât ca poveste, cât și ca acțiune). 

V-am spus și mai sus că sunt câteva personaje ce mă enervează și motivul este că totul vrea să pară prea perfect și forțat. 

Concluzia:

Per total, seria încă-mi place chiar dacă povestea este ușor forțată pe alocuri. Sunt la ultimul volum din serie (acum când vedeți voi recenzia) și abia aștept să termin seria și să tragem concluziile împreună. 

I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5.


Cartea poate fi achiziționată de aici:





Nu uita că mă găsești și pe instagram unde postez zilnic despre cărțile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta și pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

Mulțumesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**




Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement