Articole noi

6/recent/ticker-posts

Dintotdeauna TU - Colleen Hoover

Bună, tuturor! 

Revin astăzi pe blog cu o nouă recenzie pentru voi. După cum v-ați obișnuit, mai citesc din când în când și Colleen Hoover și vreau doar să vă spun că această carte nu mi-a părut chiar așa clișeică și plictisitoare.


Detalii despre carte:

An apariție: 2020

Editura: EPICA

Gen: Beletristică

Nr pagini: 480

Alte cărți ale autoarei pe care le-am citit:


O scurtă introducere a cărții:

Morgan Grant È™i fiica ei de saisprezece ani, Clara, au un lucru în comun: nu doresc să își semene. Morgan a rămas însărcinată la È™aptesprezece ani. De atunci, nu a trăit pentru sine È™i nu a avut È™ansa de a afla cine este cu adevărat, dincolo de rolurile de mamă È™i soÈ›ie. Prin urmare, e hotărâtă să o împiedice pe Clara să facă aceiaÈ™i greÈ™eală. Pe de altă parte, Clara nu vrea să calce pe urmele mamei sale, care, în opinia ei, e cel mai previzibil om din lume. Chris, soÈ›ul lui Morgan, pare să fie elementul de echilibru între cele două.

AcÈ›iunea: 

La începutul poveștii facem cunoștiință cu Morgan și Jenny, două surori adolescente și iubiții acestora, Chris și Jonah. Aflăm tot aici că Morgan a rămas însărcinată la 17 ani, Chris nefugind de răspundere, iar cei doi ajung să se căsătorească. Jonah dispare din viețile prietenilor săi, el și Jenny având drumuri separate.

Morgan È™i Chris au armonia cuplului perfect - căsătorie stabilă, iar fiica celor doi, Clara, este adorată de părinÈ›ii ei. Morgan deÈ™i nu a regretat niciodată că a avut copilul prea devreme, este conÈ™tientă că era prea tânără È™i neprăgătită, renunțând la visurile ei, fiind prea protectoare acum cu Clara pentru că nu voia să repete aceleaÈ™i greÈ™eli ca ale ei. Chris, acum medic, este considerat de către Clara ca fiind un tată perfect. 

Viața familiei este zguduită în momentul în care află că Chris a fost implicat într-un accident de mașină. Ajunsă la spital, ea se întâlnește cu Jonah, care a primit și el un telefon, spunând că și Jenny a fost implicată într-un accident de mașină. Cum de au reușit cei doi să fie implicați în același timp în accident de mașină? Și erau cei doi în același loc?

Poate că o să vină o ploaie care să inunde groapa în care mă aflu și să pot pluti până sus, să ies cățărându-mă. Sau cel puțin să mă înec.

Ce mi-a plăcut:  

Nu mai citisem de mult un roman de beletristică cu adolescenÈ›i aÈ™a interesant. Subiectul este unul interesant: adulterul părintelui ce a fost considerat perfect È™i viaÈ›a unei adolescente ce trece pentru prima oară prin traume. 

De regulă îmi plac poveÈ™tile de genul în care rămâi cu ceva după ce ai terminat cartea. Morgan mi se pare un caracter ce a fost influenÈ›ată de situaÈ›ia în care se afla È™i nu a reuÈ™it să-È™i asculte inima atunci când a trebuit. Chris È™i Jenny e clar că nu sunt personajele mele preferate, iar Clara îmi pare că descrie perfect caracterul adolescenÈ›iilor. Mi-a plăcut mult că povestea denotă multă profunzime È™i sensibilitate, personajele având fiecare câte o poveste în spate, iar acÈ›iunea fiind destul de intensă.

Ce nu mi-a plăcut: 

Deși finalul se termină cu un mic happy-end, mi se pare că a fost un final deschis ce pe mine nu m-a încântat. Aș fi vrut să știu mai multe lucruri pentru că pe alocuri povestea mi-a părut ușor grăbită la unele capitole.

Concluzia:

Dacă vrei să citeÈ™ti o carte de weekend în care să trăieÈ™ti cu personajele, aceasta este romanul tău. Cartea a reuÈ™it să-mi "redeschidă" anumite amintiri È™i să mă întoarcă în timp, adolescentă fiind. 


Cartea poate fi achiziționată de aici:

elefant.ro

carturesti.ro

emag.ro

bookzone.ro

edituraepica.ro

libris.ro

Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**







Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement