Articole noi

6/recent/ticker-posts

Produse terminate #1

Salutare tuturor! Astăzi am pentru voi un articol cu produse pe care eu le-am consumat în ultima perioadă. E primul articol pe care-l fac de acest gen. 
Am atât produse pentru păr, cât È™i produse pentru ten È™i pentru corp. 
La categoria produselor de păr am folosit 3 produse: L'Oreal Elseve Argila Extraordinara, Pantene Sheer Volume È™i Le Petit Marseillais. 
Gama L'Oreal Paris Elseve Argilă Extraordinară este o gamă dedicată părului normal cu tendință de îngrășare. Mi-a plăcut foarte mult această gamă. Curăță foarte bine, are un miros fresh și nu-ți îmbâcsește părul după câteva zile de la spălare. Gama vine la pachet cu șampon, balsam și mască, dar eu am folosit doar șamponul și balsamul. Recomand produsele cu încredere persoanelor ce au un păr gras și nu vor să-și spele părul de pe o zi pe alta.
Șamponul Le Petit Marseilliais pentru păr gras este un È™ampon care curăță, dar nu face nimic mai mult. Părul mi se îngrașă după 2 zile È™i devine slinos. Nu am să-l mai recumpăr. 
Șamponul Pantene Sheer Volume ește șamponul care oferă părului un volum natural și care mi-l aranjează. Are un miros plăcut, părul nu se îngrașă atât de repede, iar părul arată foarte bine. Îl recomand.
La categoria produselor de corp, am doar 3 produse: un deodorant, un gel de duș și o cremă depilatoare.
Deodorant Dove cu castravete este un deodorant foarte bun care mă protejează de transpirație și de mirosul neplăcut. În general îmi plac produsele lor (în special gelurile de duș), dar acesta este singurul deodorant de la ei care-mi place până cum. Îl recomand.
Gel de duș Elmiplant cu vanilie și lămâie este un gel cremos cu un miros plăcut. Sunt foarte bune gelurile de duș de la Elmiplant și foarte ieftine. Îl recomand și îl voi recumpăra în viitor.
Crema depilatoare Farmec cu extract de vanilie este o cremă depilatoare pe care eu o folosesc de luni de zile și pe care nu cred că o voi înlocui prea curând. Îmi place tare mult. Epilează foarte bine părul ( eu o folosesc în zona intimă) și nu provoacă mâncărimi sau iritații. O recomand și o voi cumpăra în continuare.
Pentru față am atât geluri de curățare, ape micelare È™i măști de față. 
Am consumat în câteva luni două geluri de curățare: unul de la Bioderma și unul de la La Roche Posay.
Gelul de curățare de la Bioderma Sebium este un gel de curățare foarte bun pe care l-am folosit în perioada liceului la recomandarea medicului dermatolog. Îmi place la nebunie pentru că îmi curăță tenul și nu-l usucă. Este alternativa pe care eu o folosesc în locul celui de la La Roche Possay. Îl recomand și am să-l recumpăr în continuare.
Gelul de curățare de la La Roche Possay Effaclar este un gel de curățare pe care eu îl folosesc de peste un an. Nu am să renunÈ› prea curând la el pentru că este foarte bun. La fel ca È™i cel de la Bioderma îmi curăță tenul foarte bine È™i nu-mi usucă telul. ÃŽl recomand tuturor persoanelor care vor să-È™i tină acneea subcontrol. 
Am folosit și 2 măști tip șervețel de la Garnier cu Green Tea. Îmi plac foarte mult aceste măști de față pentru că-mi hidratează tenul foarte bine și nu mai simt senzația de strângere a feței. Acum că vine anotimpul rece am să încep să le folosesc din ce în ce mai mult. Le recomand și am să le recumpăr în continuare. Eu una îmi aplic o mască așa odată pe săptămână.
Am și două creme hidratante pe care le-am terminat: Elmiplant cu extract de gutuie și La Roche Posay Hydreane Extra Riche
Crema de la Elmiplant cu extract de gutuie este crema de zi pe care eu am folosit-o în ultima perioadă și de care sunt foarte mulțumită. Îmi hidratează tenul și nu-mi lasă o peliculă grasă. O recomand fetelor ce au un buget mai restrâns și caută o cremă ieftină și bună pentru ten gras.
Crema La Roche Posay Hydreane Extra Riche este o cremă hidratantă pentru ten uscat. Am folosit-o pe timpul iernii pe post de cremă de noapte pentru că aveam fața uscată din cauza frigului și a vântului. Am să o recumpăr.
Ultimele produse pe care eu le-am folosit sunt 3 ape micelare: una de la Bioderma, Nivea și Garnier.
Apa micelară de la Bioderma Sebium este o apă micelară destinată tenului gras care curăță machiajul de pe ten dar și impuritățile. Este o apă micelară bună, dar din păcate nu s-a ridicat așteptărilor mele. Am să o încerc pe cea cu capac roz, pentru piele sensibilă. Îmi plac în general produsele Bioderma, dar această apă micelară nu mă încântă atât de mult.
Apa micelară Nivea pentru ten normal/mixt este o apă micelară destul de bună care mi-a curățat tenul foarte bine și nici nu mi-am simțit fața lipicioasă din cauza ei. O recomand tuturor și cu siguranță am să o recumpăr în viitor.
Apa micelară Garnier Pure Active pentru ten mixt/gras este apa micelară preferată din toate timpurile. Am recumpărat-o până acum de peste 3 ori și nu regret. Tenul este foarte bine curățat, nu trebuie să insist cu un gel de curățare după și nici nu-mi simt fața lipicioasă. O recomand!
Astea au fost produsele pe care eu le-am terminat în ultimele luni. Ce produse ai folosit din cele de mai sus și care ți-au plăcut?

Xoxo,
Ana

Mă găseÈ™ti È™i aici: 
Facebook
Instagram



Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement