Articole noi

6/recent/ticker-posts

Maybelline Fit Me Matte & Poreless - Review

Salutare, tuturor! Dupa cum am promis de ceva timp, am revenit pe blog cu un review pentru fondul de ten Maybelline Fit Me Matte & Poreless. A durat ceva să fac acest articol, dar acum am venit cu el si sper să vă placă. Am descoperit acest fond de ten pe internet, la diferite vloggerite de beauty & lifestyle.
Eu una am un ten gras cu tendință acneică și am nevoie de acoperire mare. L-am cumpărat pentru perioada primvară-vară pentru a nu-mi încărca tenul. Inițial nu știam ce acoperire are, deși, auzisem că are o acoperire mare, mie una îmi pare că are o acoperie mică spre medie.
Eu am nuanța 105 – Natural Ivory. Inițial am crezut că este cam inchis pentru mine, dar pe timpul verii, mi se potrivește.
Dacă folosesc paleta corectoare de L’oreal ( am să fac un articol separat despre ea) și folosesc și un concealer, ajung la acoperirea de care eu am nevoie.
Setez totul cu pudra mea preferată de la Rimmel London Stay Matte, care îmi “absoarbe” excesul de sebum pe care eu îl am.

Să nu uit, din ce știu eu, acest fond de ten are pudră în compoziția lui, deci sunteți asigurate cu excesul de sebum; daca nu aveți nevoie, nu trebuie să mai aplicați pudră peste fondul de ten ( deși, eu asta te-aș sfătui). Cam așa se vede pe tenul meu.
Cel mai mult îmi place la el că se așează pe tenul meu ca o a doua piele și nu se vede ca o mască pe ten. Rezistența lui este undeva la 4-5 h, dar dacă iei excesul de sebum de pe față folosind un servețel si reaplici pudra, va arăta bine. 
Personal, recommend acest fond de ten fetelor care au tenul gras-mixt, care vor un fond de ten usor pe față si care nu vor o acoperire așa mare. 
Tu ce fond de ten folosești?

Xoxo,
AnaReactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement