Articole noi

6/recent/ticker-posts

Favoritele lunii Septembrie

Hello gagici! Am ajuns la jumătatea lunii Octombrie, ceea ce înseamnă că e timpul favoritelor de luna trecută!
Am atât de produse ce au apărut și în favoritul trecut cât și produse noi pe care le-am folosit toată luna și care mi-au plăcut.
Din categoria produselor de corp, am 3 favorite: un gel de duș, un antiperspirant și un unt de corp. 
Gelul de duș de la Yves Rocher cu Boabe de cafea - Îmi plac la nebunie produsele de la Yves Rocher. Am de la ei acest gel de duș si un scrub pentru ten. Îmi place mirosul acestui gel de duș, este unul care persistă, iar textura gelului este un cremoasă. Am dat foarte puțin pe el ca și preț, undeva la 9-10 lei. Îl recomand.
Antiperspirant Gerovital H3 Passion - Că tot s-a mai lăsat căldura în luna septembrie, am început să-mi schimb și produsele cosmetice pe care le folosesc. Am trecut la spray-uri antiperspirante, iar acest spray, este unul pe care-l recomand. Nu rămâi lipicioasă la subraț, nu are un miros prea puternic și maschează și mirosurile neplăcute/nu transpiri. 
Unt de corp de la Thai Spa cu ulei de argan - Am mai vorbit despre acest unt de corp. Este un unt de corp cremos care hidratează foarte bine. L-am mai inclus într-un favorit și probabil am să-l folosesc din ce în ce mai mult acum că vine ușor anotimpul rece.
Parfum Eclat Femme de la Oriflame - Este un parfum cu un miros superb de care nu mă mai satur. L-am primit cadou de la cineva și de atunci îl folosesc încontinuu. Îl recomand!
Cremă Bioderma Photoderm Max SPF 50+ - Am folosit această cremă perioada iunie - septembrie(inclusiv) și o recomand din toată inima! Este o cremă incoloră, care oferă protecție solară și care nu îți lasă un soi de peliculă grasă pe față atunci când o folosești. Nu îți oxidează nici fondul de ten pe care-l folosești. 

Mascara de sprâncene Brow This Way Rimmel London - Este primul produs de sprâncene de care eu m-am apropiat și de care m-am îndrăgostit instant. Eu îl folosesc în nuanța 02 - medium brown și-mi place tare mult cum îmi aranjează sprâncenele.
Ruj lichid Stay Matte de la Rimmel London - Folosesc încontinuu acest ruj lichid și nu mă mai satur. Nu e zi în care să nu-l folosesc. Îl am în nuanța be my baby. Dacă îți dorești un look natural, pentru o ieșire în oras la o cafea, cumpărături și chiar pentru birou, atunci acesta este perfect pentru tine. 
Cam astea-s favoritele lunii septembrie. Sper că ți-a plăcut articolul meu și lasă-mi și tu în comentarii dacă ai folosit vreun produs din cele menționate mai sus! 

Xoxo,
Ana

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement