Articole noi

6/recent/ticker-posts

3 filme care mi-au plăcut și pe care le-aș mai revedea

Salutare tuturor! Am revenit astăzi cu un articol pentru voi despre filme pe care eu le-am văzut. Am văzut destule filme până acum și am și o listă făcută cu filme pe care vreau să le văd. Cel mai probabil, am să fac câte un articol lunar sau la două luni despre filme/seriale pe care le-am vizionat recent. 
Interstellar

Data aparitiei: 2014
Gen: Aventuri, Mister, SF
Nota IMDB: 8.6
În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului și cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare.
Parerea mea:
Am descoperit filmul acum 3 ani de zile, cand l-am vazut pe prietenul meu ca se uita la el. La inceput am fost putin sceptica in legatura cu el, dar, cu cat filmul avansa, cu atat, el devenea mai interesant. Povestea este una foarte impresionanta; genul de poveste pe  care eu nu le-am mai intalnit foarte mult. Personajele sunt bine formate, actorii bine alesi, iar locatiile unde s-a filmat, este si el unul impresionant. Imi pare rau ca nu am stiut de el mai devreme si ca nu am avut ocazia sa-l vad la cinema.
      A quiet place
Data aparitiei: 2018
Gen: Drama, Horror, SCI-FI
Nota IMDB: 7.7
O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.
Parerea mea:
Am vazut filmul recent si tot ce pot spune despre el este ca este genial. Un film iesit si el din comun, cu o poveste destul de puternica si actori foarte buni. La inceput, nu am fost asa de incantata in legatura cu filmul, dar, de-a lungul lui, m-a lasat fara cuvinte. Daca vrei un film super bun, cu o poveste “speciala”, atunci asta este filmul potrivit pentru tine.
Hacksaw Ridge
Data aparitiei: 04.11.2016
Gen: Biografie, Drama, Istorie
Nota IMDB: 8.2
Filmul prezintă experiențele lui Desmond Doss care în timpul celui de-al doilea Război Mondial s-a înrolat ca medic necombatant în armata SUA, refuzând să poarte arma datorită convingerilor sale ca adventist; acesta a salvat numerosi soldati de la moarte în Bătălia de la Okinawa din 1945.
Parerea mea:
Daca iti plac filmele de razboi sau filmele de medicina, atunci asta este genul tau de film. Eu sunt o fana a filmelor/serialelor de medicina, am urmarit Grey’s Anatomy care m-a facut sa ma indragostesc de profesia asta, desi eu nu o profesez. Filmul este inspirit dupa o poveste reala, personajul principal fiind jucat de Andrew Garfield.
Cam asta a fost articolul despre filme. Sper că ți-a plăcut și îți aștept sugestiile în comentarii.
Xoxo,
Ana


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement