Articole noi

6/recent/ticker-posts

Favoritele Lunii August

Hello gagici! Am pentru voi astăzi favoritele lunii August. Am produse de skincare, make-up, o ojă și o gamă pentru păr.
Pentru ten, absolutul favorit pe care-l ador și pe care îl folosesc lunar este crema de la Elmiplant. Este deja al 3 lea favorit în care apare crema asta. Crema hidratantă de la Elmiplant cu extract de gutuie este excelentă pentru persoanele cu ten gras / mixt ca și mine. Nu încarcă tenul și are o textură ușoară. Eu una folosesc crema ca și bază de machiaj.

Un alt produs de skincare pe care l-am tot folosit luna trecută, este apa micelară de la Nivea. Sunt fană a apelor micelare È™i asta este una care-mi curăță tenul foarte bine. Momentan, am o altă apă micelară în baie, mai exact una de la La Roche Posay. Apa micelară de la Nivea îmi place că nu are un miros neplăcut È™i că nu lasă o peliculă grasă pe ten. 
La capitolul make-up am vreo 3 produse pe care vreau să vi le arăt. Două din ele sunt de la Rimmel London, iar celălalt de la Maybelline.
Unul din produsele de make-up preferate luna asta, este fondul de tenul Maybelline Fit Me ( am să fac un review complet pentru el cât de curând).
 Fondul ăsta de ten face minuni pentru persoanele care un ten gras/mixt ca È™i mine. Nu mi-a încărcat tenul, am avut acoperirea perfectă È™i mi-a rezistat pe ten destul de bine. Unul din secretele de care eu am auzit pentru persoanele cu tenul gras, este să foloseÈ™ti o pudră translucidă înaintea aplicării fondului de ten pentru a rezista pe întreaga zi. După cum se vede l-am folosit cu acest bureÈ›el de machiaj care e pe moarte.
Un alt favorit al lunii pe partea de make-up reprezintă Pudra Compactă Stay Matte de la Rimmel London.
E a doua pudră pe care eu o folosesc și îmi place tare mult. Nu lasă aspectul ala cakey pe față și e perfectă pentru tenul gras/mixt. În cazul în care-mi lucește tenul, eu o reaplic după vreo 4-5 h ore de la aplicarea ei și a fondului de ten ulterior. Folosesc această pensulă pentru pudră pe față, iar pentru fixarea anticearcănului, aplic pudra cu un burețel de machiaj.
Ultimul favorit de machiaj pe care eu l-am folosit în August este Mascara-ul de Sprâncene de la Rimmel London Brow this way. Ca să fiu sinceră cu voi, e primul produs de sprâncene pe care eu îl folosesc. Este în nuanÈ›a Medium 002 È™i îmi aranjează sprâncenele cum vreau. 
Ojele Rimmel London sunt preferatele mele de pe piață. Au un preț foarte bun, culori frumoase și potrivite pentru fiecare. Am folosit turcoazul de-a lungul lunii și cred că am să-l folosesc în continuare. Am inserat o poză cu toate culorile pe care eu le am.
La categoria asta pentru păr am decis să vă prezint gama Pantene Aqua pentru păr normal cu tendință de îngrășare. Folosesc atât șamponul cât și balsamul. Au o textură ușoară, îmi curăță părul foarte bine, prezintă un miros plăcut, iar șamponul face multă spumă, cum îmi place. Balsamul este și el unul foarte bun, care-mi descurcă părul și mi-l lasă strălucitor.
Produse menționate:
Astea-s favoritele lunii August. Sper ca ți-a plăcut articolul meu și sunt curioasă dacă ai folosit vreun produs din cele menționate mai sus. Tu ce produs absolut favorit ai folosit în luna august?
Xoxo,
Ana



Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement