Articole noi

6/recent/ticker-posts

Seriale pe care le-am urmărit/terminat #1

Știu că v-am promis acum ceva timp că voi face acest articol. A venit și timpul lui. Sunt mare amatoare de seriale și nu știu din ce motiv, dar în liceu, am văzut unele seriale de 3-4 ori fără ca măcar să încerc altele noi. Apropo, genul ăsta de articol, despre seriale pe care le urmăresc/le-am terminat, le voi posta la câteva luni, după ce se vor aduna destule.
1. How i met your mother
Anul apariției: 2005

Gen: Comedie

Notă IMDB: 8,4

Nr sezoane: 9
Stabilit în Manhattan, serialul urmărește viața socială și romantică a lui Ted Mosby și a prietenilor săi Marshall Eriksen, Robin Scherbatsky, Lily Aldrin și Barney Stinson. 
Părerea mea: Am văzut acest serial de două ori. Urmează să-l urmăresc și a treia oară. Este unul din serialele mele preferate și l-aș începe iar și iar pentru că îmi dă o stare de bine și mă ajută să trec peste anumite perioade. Personajele sunt foarte bine conturate, fiecare are o personalitate ce se "leagă" între ei. Eu una mă regăsesc în Lily Aldrin.
2. Pretty Little Liars
Anul apariției: 2010
Gen: Dramă,Mister
Notă IMDB: 7,5
Nr sezoane: 7
Serialul urmărește schimbările din viața a patru adolescente, Hanna, Emily,Spencer și Aria,
după ce "liderul" grupului lor, Alison, dispare; iar ele încep să primească mesaje scrise  din partea unui necunoscut care se semnează "A".
Părerea mea: Pretty Little Liars este al doilea serial pe care eu am început să-l urmăresc. Iubesc serialul ăsta pentru că are o poveste interesantă. Nu am mai întâlnit o astfel de poveste până acum. Fiecare personaj are o personalitate puternică cu o poveste aparte. Am reînceput să urmăresc serialul ăsta, pentru că-mi aduce aminte de perioada de când eram adolescentă și îmi e dor uneori de acea perioadă.
3. Gossip Girl
Anul apariției: 2007
Gen: Dramă, Romance
Notă IMDB: 7,4.
Nr sezoane: 6
Serialul surprinde viata a unor tineri putred de bogati din Upper East Side, New York, unde ce-i bogati incearca sa faca față relațiilor amoroase, mereu dramatice, și totodată trebuie să facă cea mai bună alegere privind facultatea.
Părerea mea:
 Mi-a plăcut dintotdeauna serialul Gossip Girl. Viața "fabuloasă", dar plină a unor adolescenți ( ai putea spune că la noi în România, sunt "copii" de bani gata) este plină de tot felul de întâmplări, care mai de care. Personajele au o evoluție incredibilă de la un sezon la altul, acțiunea se schimbă și ea, iar povestea devine ușor ușor o poveste de dragoste. Actorii sunt bine aleși, ba chiar, avem și un actor român în serial, Sebastian Stan. 
4. The Vampire Diaries
Anul apariției: 2009
Gen: Dramă
Notă IMDB: 7,7
Nr sezoane: 8
 Serialul urmărește viața Elenei Gilbert care se îndrăgostește de vampirul Stefan Salvatore. 
Părerea mea:
 Am urmărit cu sufletul la gură acest serial în timpul liceului. Mereu am fost în team "Stelena" (cei/cele care au văzut serialul știu). Am văzut serialul până pe la sezonul 5 ( m-am reapucat și de asta și m-am ajuns deja la sezonul 2). Mi-a plăcut serialul la nebunie; am încercat să citesc și o parte din această serie ( știu că se împarte în două serii: Jurnalele unui Vampir și Jurnalele lui Stefan). Personal recomand acest serial în special adolescentelor/adolescenţiilor de 14-15 ani, dar și pasionaților de filme/seriale, cu vampiri, "fantezie". 
 Cam astea-s serialele pe care eu le-am terminat/urmărit. Nu sunt multe, știu, dar, am vizionat mai multe seriale și după cum am spus, am să împart articolul în alte articole mai mici. Sper că v-a plăcut articolul meu. Lasă și tu în comentarii ce seriale ai urmărit, poate cine știe, încep ceva nou. 

Xoxo,
Ana

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement