Articole noi

6/recent/ticker-posts

Favoritele lunii Iunie - Iulie



Long time no see, după cum ați citit și în titlu, mă prezint astăzi în fața voastră cu un articol de favorite. Am decis să includ în articolul de azi, lunile Iunie și Iulie pentru că am folosit aceleași produse și nu sunt destul de multe. Am produse de skincare, ceva de corp și puțin machiaj.
1. Gelul de duÈ™ Nivea
Gelul de duș de la Nivea este descoperirea mea din luna Iulie. Eu de regulă folosesc gelurile de duș de la Dove/Elmiplant. Am folosit și înainte vreo 2 geluri de duș de la Nivea, cu diferite arome, dar niciodată varianta clasică.
Îmi place și această variantă de Nivea, este un gelul de duș foarte cremos, cu un miros plăcut, care îți lasă pielea fină. Am dat pe el undeva la 10-13 lei în Auchan, dar îl găsiți în orice hipermarket, supermarket, chiar și online.
2. Gel de curățare La Roche Possay Effaclar
Iubesc produsele La Roche Possay. Gama Effaclar este destinată persoanelor cu tenul gras/mixt, așa cum îl am și eu.
Sunt la a 3-a sticluță de acest gel de curățare. Folosit împreună cu crema Effaclar Duo, face minuni împotriva semnelor lăsate de acnee. Este un gel de curățare ce îți curăță foarte bine impuritățile, nu are o peliculă grasă ( am pățit la anumite geluri de curățare) È™i nu simÈ›i că È›i se strânge faÈ›a după ce l-ai folosit. Eu am varianta mare, de 400 ml, din Farmacia Tei È™i am dat 45 lei. 
3.  Cremă depilatoare Farmec
Am încercat toate metodele de epilare care există. Lamă de ras. Benzi de ceară. Aparat. Singura metodă care funcționează pentru mine în zona intimă este această cremă. O folosesc de mai bine de jumătate de an și sunt mulțumită. Mi se pare cea bună cremă pentru zona intimă. Nu lasă un miros înțepător ca altele ( dacă folosiți creme depilatoare știți despre ce vorbesc) și îndepărtează părul în timpul indicat pe ambalaj.
4. Cremă-Gel cu Aloe Vera de la Forever Young
Crema asta o folosesc de mai bine de doi ani de zile È™i de fiecare dată rămân surprinsă. Vindecă iritaÈ›iile È™i mai ales bătăturile făcute de orice pereche de pantofi ce te rod de îți vine să mori. 
Am primit-o cadou de la cineva și este foarte spornică. Cred că o am cam de 1 an de zile și abia acum e pe terminate. Nu știu dacă o găsiți în magazine, dar online este. Oricum am să vă las link-uri pentru toate produsele menționate.
5. Deodorant Nivea &Antiperspirant Spray Dove
Nu È™tiu dacă astfel de produse se includ sau nu în favoritele lunii, dar eu le trec. 
În zilele caniculare (au fost totuși câteva), am folosit combinația asta.
Folosesc mai întâi deodorantul Nivea, apoi, folosesc și Dove-ul.
Mă protejează de transpiraÈ›ia în exces È™i au un miros plăcut. A fost prima oară când am cumpărat acest deodorant È™i cred că am să-l folosesc pe toată perioada verii. 
6. Cremă pentru față cu protecție solară 50+ Bioderma
Această cremă am inclus-o în rutina mea de îngrijire destul de curând ( o găsiÈ›i aici ). Am căutat o perioadă destul de lungă o cremă cu SPF destul de mare È™i după lungi căutări, am găsit-o. 
Are o textură cremoasă, se întinde foarte bine pe ten și intră repede în piele și vine în două variante: cea incoloră pe care o am eu și cea coloră ( disponibilă în 3 nuanțe).
6. Parfum Zara - Fruity
Eu una sunt fană parfumurilor Zara. Au un preț foarte okay, mirosul persistă și vine în destul de multe arome pentru toate gusturile. L-am primit anul trecut și l-am folosit aproape în fiecare zi ( mai puțin în perioada rece) și este destul de spornic. Îl găsiți în toate magazinele Zara.
7. Ruj Lichid Nyx Lingerie French Maid
Sunt fană a rujurilor mate. În general nu suport rujurile pe buze, dar rujurile lichide de la NYX, m-au cucerit. Vin într-o variantă largă de nuanțe și nu este nici scump. Eu l-am comandat de pe makeupshop ( click aici ) și am dat în jur de 35 lei pe el.
Produse menționate:
Gel de dus NIVEA❤︎ 
Gel de curatare La Roche Possay❤︎ 
Crema Depilatoare Farmec❤︎ 
Gel Aloe Vera ❤︎ 
Crema Bioderma SPF 50❤︎
Parfum Zara❤︎
Cam astea-s produsele pe care le-am folosit în ultimele două luni. Sper că È›i-a plăcut articolul scris de mine È™i te aÈ™tept în continuare pentru mai multe noutăți. Tu ce produse ai folosit în ultimele două luni? 
Love,
Ana
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement