Articole noi

6/recent/ticker-posts

Seriale pe care le urmăresc în prezent

M-am gândit ca miercurea să postez un nou articol despre cărți pe care le-am citit sau filme/seriale pe care le-am văzut, așa că mă prezint astăzi cu un articol despre seriale. Ce urmăresc acum și ce seriale am terminat.
Am să împart acest articol în două părți pentru că urmăresc destul de multe și nu vreau să vă plictisesc și să mă lungesc prea mult. Am să vorbesc despre serialele pe care le urmăresc în prezent.
1. 13 Reasons Why ( Cele 13 motive)
Anul apariției: 2017
Gen: Drama, Mister
Notă IMDB: 8,20
Nr sezoane: 2
Este un serial american de dramă ce urmărește viețile unor liceeni, mai exact Clay Jensen și prietena lui, Hannah Baker, care se sinucide după ce suferă o serie de circumstanțe demoralizatoare la care au fost implicate anumite persoane din liceul la care cei doi învață.  
Hannah înregistrează 13 casete înainte de a se sinucide și dezvăluie cele 13 motive pentru care ea a ales să-și pună capăt vieții.
Părerea mea: Este un serial bunicel, care te prinde, dar puțin cam trist după părerea mea.
Mie una îmi plac în general serialele mai dramatice și mi se întâmplă destul de rar să plâng la un film sau să-mi dea o stare proastă, dar acesta, a reușit să-mi ofere o stare destul de ciudată. 
La început, m-am simțit tristă când îl urmăream și chiar am ajuns să-l las la un moment dat deoparte, dar am revenit la el, pentru că am vrut să văd continuarea și pentru că am vrut să mă pun oarecum în anumite situații pentru a-mi da de gândit.  
În ciuda tristeții și a stărilor pe care uneori mi le oferă, recomand acest serial tuturor oamenilor care vor să înțeleagă dramele adolescentine prin care unii tineri pot trece.
2. Stranger Things
Anul apariției: 2016
Gen: Drama, SF.
Notă IMDB: 8,90
Nr sezoane: 2
Într-un orășel mic, unde toată lumea se cunoaște personal, un incident ciudat lansează un lanț de evenimente ce conduc la dispariția unui copil. Agenții guvernamentale secrete și forțe supranaturale întunecate, aparent răuvoitoare, ajung în oraș, în timp ce câțiva localnici încep să înțeleagă că există ceva înfricoșător în orașul lor pașnic. 
Părerea mea: Eu una ador acest serial. Este un serial foarte interesant, genul de serial pe care eu una nu l-am mai văzut până acum. Actorii sunt foarte buni, povestea este una care te ține pe jar și care te surprinde de la episod la episod. La început nu am vrut să-i dau o șansă, dar după primul episod, a creat un soi de dependență. Recomand serialul pentru că le include pe toate: SF, Thriller, Dramă și Mister. Combinația perfectă.
3. Jessica Jones
Anul apariției: 2015

Gen: Actiune

Notă IMDB: 8,10

Nr sezoane: 2
Serialul este unul creat de Netflix și inspirat de benzile desenate Marvel, reprezinta viața unei foste fată super-erou. După ce cariera ei în costumul de spandex ia brusc sfârșit, Jessica deschide la New York o agenție de detectivi, cu ajutorul căreia îi ajută pe cei cu puteri remarcabile să-și rezolve propriile dileme.  
Părerea mea: Este un serial foarte bun și captivant. Îmi place personajul Jessicăi pentru că este unul interesant și complex. De fapt, așa sunt toate personajele. Toate au ceva aparte cu care te pot surprinde. 
4. The Originals
Anul apariției: 2013
Gen: Drama, Fantasy
Notă IMDB: 8,30
Nr sezoane: 5
The Originals este spin-off-ul serialul The Vampire Diaries. În acest nou serial, se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal fiind hibridul Klaus Mikaelson, care întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusese grijă ( în absența sa ) Marcel, un vampir transformat de către Klaus. 
Părerea mea: Mi-a plăcut serialul The Vampire Diaries ( pe care îl urmăresca doua oară, dar vă voi vorbi despre el într-un alt articol) și pot spune că-mi place și acest serial. Mie una mi se pare că fiecare membru al familiei Mikaelson sunt speciali în felul lor și destul de diferiți unul față de altul. Actorii sunt bine aleși, iar povestea are o continuitate destul de bună.
5. Young Sheldon
Anul apariției: 2017
Gen: Comedie
Notă IMDB: 7,10
Nr sezoane: 2
Acest serial reprezintă continuitatea unui alt serial, The Big Bang Theory și-l urmărește pe Sheldon Cooper la vârsta de 9 ani, când merge la liceu și încearcă să-și găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.
Părerea mea: Sheldon Cooper este un personaj complex, care te poate suprinde atât cu acțiunile lui cât și cu personalitatea lui. La început am fost puțin cam neîncrezătoare și nu mă așteptam ca serialul să-mi placă atât de mult. Iain Armitage ( Young Sheldon Cooper) joacă foarte bine pentru vârsta lui. Familia lui Sheldon este bine aleasă, iar povestea prinde un contur foarte frumos și neașteptat de la episod la episod.Cam aceasta este partea I a seriei "Ce seriale urmăresc". Am să fac câte un update la fiecare 3-4 luni. Sper că ți-a plăcut articolul și că ai găsit ceva bun de urmărit. Tu ce seriale urmărești?







Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement