Articole noi

6/recent/ticker-posts

Rutina de ingrijire a tenului - dimineata

După o perioadă lungă de timp, nervi întinși la maxim și tinerețe pierdută, am reușit să termin sesiunea.
Am decis să vă arăt astăzi rutina mea de îngrijire a tenului dimineaÈ›a pentru a vă prezenta paÈ™ii pe care eu îi fac în îngrijirea tenului meu gras È™i uÈ™or acneic. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci atunci când vrei să ai un ten curat trebuie să È›ii cont de 3 paÈ™i: 
1.Curățare, 2. Tonifiere, 3. Hidratare.
Primul lucru pe care-l fac dimineaÈ›a după ce ies din patul meu pufos È™i încep să-mi pregătesc rutina de îngrijire, este să-mi demachiez tenul. 

Deobicei îmi demachiez tenul atât seara, după o zi lungă, cât È™i dimineaÈ›a, cu o apă micelară. Apa micelară pe care eu o folosesc la momentul actual, este apa micelară de la Nivea, apa micelară 3 în 1 pentru ten normal/mixt. AÈ›i mai văzut-o pe blogul meu, a apărut în favoritele lunii È™i după cum se vede, am folosit ceva din ea. 
Iau o cotonetă curată, torn apă micelară pe ea È™i Ã®ncep cu miÈ™cări uÈ™or circulare să curăț surplusul de sebuum adunat Ã®n timpul nopÈ›ii.

După folosirea apei micelare, voi veni și îmi voi spăla tenul cu un gel de curățare de la Bioderma, Sebium Gel pentru ten gras. Eu una sunt mulțumită de acest gel de curățare, un gel de curățare ce a contribuit la vindecarea acneii destul de severe din adolescență, recomandat de un doctor dermatolog.


Am folosit și gelul de curățare de la La Roche Posay, Effaclar, și mi-a câștigat și el inima. Pasul următor pe care eu îl fac este să folosesc un toner.


Tonerul pe care eu îl folosesc este de la The Body Shop, cu Tea Tree. Sunt încântată de acest toner, deși uneori are tendința să-mi usuce tenul. La început, o să simțiti o mică usturime, iar tenul vostru se va înroși puțin, dar pe parcurs, tenul vostru va arată foarte bine. Am auzit și de alte tonere și am o listă pe care trebuie să o parcurg.


Următorul pas pe care eu îl fac este să aplic o cremă hidratantă, iar crema pe care eu o folosesc este cea de la Elmiplant cu extract de gutuie. Este al doilea borcănel pe care eu îl cumpăr È™i pe care îl voi cumpăra o perioadă lungă de timp. Crema nu îți lasă o peliculă grasă, hidratează foarte bine È™i are un preÈ› excelent. 

Ultimul pas pe care-l fac și știu că v-am zis de doar 3 pași, dar și acesta este unul foarte important. Și aici mă refer la protecția solară. Crema cu protecție solară trebuie aplicată atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece (un articol mai detaliat va veni în curând).

Eu folosesc crema cu protecție solară de la Bioderma și îmi place. Am luat-o la un preț foarte bun, are atât nuanță incoloră, cât și coloră ( se poate folosi pe post de BB cream).
Cam asta e rutina mea de îngrijire a tenului dimineaÈ›a; voi posta în curând È™i partea a IIa, adică rutina de îngrijire a tenului seara, dar până atunci am alte planuri pregătite pentru voi. Mai jos găseÈ™ti link-uri de la toate produsele menÈ›ionate. Tu ce produse foloseÈ™ti în rutina ta de îngrijire? AÈ™tept comentariile voastre! 

Produse menționate:









Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement