Articole noi

6/recent/ticker-posts

A ta vesnic, Lara Jean #3 - Jenny Han

 Bună, tuturor!

Revin astăzi pe blog cu ultimul volum al seriei Lara Jean È™i abia aÈ™tept să vă prezint È™i finalul seriei. 

Detalii despre carte:

An apariÈ›ie: 2017

Editura: TREI

Gen: FicÈ›iune - YA

Nr pagini: 384

Din serie fac parte:




O scurtă introducere a cărții:

Lara Jean se bucură de cel mai frumos an final de liceu la care ar putea spera o fată. 
E îndrăgostită lulea de iubitul său, Peter; tatăl ei în sfârșit se recăsătorește, cu vecina lor, doamna Rothschild; iar Margot, sora sa, vine acasă pe timpul verii, la momentul potrivit ca să participe la nuntă.

Acțiunea:

În cel de-al treilea și ultimul volum al seriei, Lara Jean se bucură de ultimul an de liceu, alături de iubitul său, Peter, de care este îndrăgostită până peste cap. Tatăl Larei se căsătorește cu vecina lor, doamna Rothschild, iar Margot, sora Larei, vine acasă pe timul verii.

Cu toate astea, Lara Jean este ocupată cu organizarea nunții tatălui ei, dar trebuie să ia și o decizie importantă cu privire la alegerea facultății, ce îi poate afecta relația cu Peter. Pe timpul verii, Lara Jean se maturizează și realizează că trebuie să plece la facultate și trebuie să-și lase viața și familia în spate. Oare va reuși Lara Jean să ia deciziile cele bune? Va putea continua relația cu Peter sau va da totul uitării?

Ce mi-a plăcut:

Seria este în continuare foarte ușor de citit și-mi place că are un fir narativ ușor de urmărit. Îmi place că de-a lungul seriei, personajele s-au maturizat și au evoluat. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că se termină cu un final ușor deschis, în sensul că poți lăsa mult de interpretat.

Ce nu mi-a plăcut:

Deși seria s-a citit foarte ușor, e plictisitoare pe alocuri și deși mereu se întâmplă lucruri, nu prezintă un conflict principal cum au fost prezentate în celelalte două volume (deși nici acolo nu a fost ceva wow). Finalul deși mi-a plăcut, prezintă și un minus că este ușor forțat și îmi dă impresia că a fost scris pe repezeală (chiar dacă a fost unul deschis).

Concluzia:

Este o serie relaxantă ce se poate citi foarte uÈ™or È™i rapid dacă pleci într-un concediu. Din ce am înÈ›eles au fost ecranizate toate volumele, deci le puteÈ›i găsi pe internet lejer. Eu o să le vizionez È™i revin cu o părere. 


I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5.
Cartea poate fi achiziționată de aici:





Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**









Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement