Articole noi

6/recent/ticker-posts

P.S. Te mai iubesc si-acum #2 - Jenny Han

 Bună, tuturor! 

Am revenit pe blog în noul an cu mai multă energie și inspirație. Să avem parte în acest an doar de lecturi faine și amintiri frumoase. Astăzi continuăm seria scrisă de Jenny Han cu cel de-al doilea volum: P.S. Te mai iubesc și-acum #2.


Detalii despre carte:

An apariție: 2015

Editura: TREI

Gen: Ficțiune - YA

Nr pagini: 376

Din serie fac parte:



O scurtă introducere a cărții:

Lara Jean nu se aștepta să se îndrăgostească de-adevăratelea de Peter. Doar se prefăceau că sunt iubiți, dar apoi lucrurile au devenit serioase. Acum ea nu mai știe ce să creadă. Când un băiat din trecut se întoarce în viața ei, Lara Jean își regăsește sentimentele pentru el.

Dacă ne ținem îndeajuns de strâns unul de altul, totul va fi bine.

Acțiunea:

Deși în primul roman, ne este prezentat modul în care Lara Jean ajunge să fie într-o relație cu Peter Kavinsky, în cel de-al doilea întâlnim modul în care decurg lucrurile între cei doi. Relația lor ajunge să fie una reală și funcțională, dar apar câteva obstacole, unul dintre ele fiind chiar fosta iubită a lui Peter și John McClaren, un băiat din aceiași generație cu ei ce începe să îi ofere și mai multă atenție Larei Jean.

Ce mi-a plăcut:

Cel de-al doilea volum este exact continuarea / romanul de legătură de care avea nevoie această serie. Nu se întâmplă prea multe lucruri și nici acțiunea nu este foarte prezentă, dar aflăm mai multe despre relația celor doi protagoniști.

Mi-a plăcut mult să văd și să înțeleg mai bine evoluția personajului principal, Lara Jean. Descrierea și situațiile în care a fost pusă și cum a gestionat momentele dificile, au făcut-o să devină personajul meu preferat: nu și-a plâns de milă, ci a mers mai departe zicând că lumea nu se poate opri în loc doar pentru că ei i se întâmplă diferite lucruri.

Ce nu mi-a plăcut:

Nu am găsit chiar neplăceri când am citit cel de-al doilea volum, singurul lucru negativ fiind că este ușor plictisitoare și uneori Lara Jean devine ușor insuportabilă (când este indecisă - așa sunt și eu și parcă mă vedeam pe mine).

Concluzia:

Per total, recomand seria și cel de al doilea volum pentru că rămâne în continuare o lectură ușoară de citit, dar pregătiți-vă cu muulți nervi dacă nu vă plac personajele indecise.


I-am oferit pe GOODREADS nota 4 din 5.

Cartea poate fi achiziționată de aici:




Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**




Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement