Articole noi

6/recent/ticker-posts

Cei 7 soti ai lui Evelyn Hugo - Taylor Jenkins Reid

 Bună, tuturor!

Revin astăzi pe blog cu un nou articol pentru voi. Știu că am lipsit în ultima perioadă, dar am avut o perioadă destul de încarcată (care continuă, din păcate), dar încerc să fiu cât mai activă posibil.

Cartea de astăzi este una de care eu am auzit atât de multe lucruri. O carte care pe mine personal m-a intrigat, mi-a redat pofta de citit și mi-a reamintit de ce îmi place să citesc ficțiune.


Detalii despre carte:

An apariție: 2021

Editura: Corint

Gen: Fictiune

Nr pagini: 448

O legendară actriță de film, care amintește întrucâtva de Marilyn Monroe și Elizabeth Taylor, reflectează asupra neobositei sale ascensiuni, precum și a riscurilor pe care și le-a asumat, a iubirilor pe care le-a pierdut și a secretelor pe care le-a ținut departe de ochii și urechile admiratorilor înfocați.

Aflată în amurgul vieții, Evelyn Hugo este în sfârșit gata să spună adevărul despre strălucitoarea și scandaloasa ei viață. Dar când o alege pentru această întreprindere pe Monique Grant, o jurnalistă cvasinecunoscută, nimeni nu este mai uimit decât Monique însăși. De ce ea? De ce acum?

Monique nu traversează chiar cea mai fericită perioadă. Soțul a părăsit-o, iar viața ei profesională bate pasul pe loc. Indiferent de motivul pentru care Evelyn a ales-o, tânăra este hotărâtă să profite de această ocazie nesperată pentru a-și dinamiza cariera.

Convocată în luxosul apartament al lui Evelyn, Monique ascultă fascinată în timp ce actriÈ›a își deapănă povestea. De la drumul către Los Angeles în anii ’50 până la decizia de a părăsi lumea divertismentului în anii ’80 È™i, bineînÈ›eles, cele È™apte mariaje, Evelyn evocă totul, vorbind despre ambiÈ›ie nemiloasă, prietenie necondiÈ›ionată È™i o mare dragoste interzisă. Monique începe să se lege sufleteÈ™te de legendara vedetă, dar, pe măsură ce povestea lui Evelyn se apropie de încheiere, jurnalistei îi devine clar că propria viață se intersectează cu destinul actriÈ›ei într-un mod tulburător.


Poveste:

Monique Grant, un reporter al revistei Viviant, a fost aleasă să o intervieze pe Evelyn Hugo, o faimoasă actriță în vârstă de 79 ani. Evelyn îi cere lui Monique să îi scrie povestea vieții ei. Fiind surprinsă de oferta primită, Monique acceptă și o vizitează pe Evelyn zilnic, urmând să afle pe parcurs povestea succesului ei.

Evelyn nu a avut niciodată o viață și o familie perfectă: mama ei a murit atunci când ea era mică, tatăl find abuziv. În 1950, ea decide să plece la Hollywood pentru a deveni actriță. Altfel se căsătorește cu primul ei soț, Ernie Diaz la vârsta de 15 ani.

Când ți se dă ocazia să-ți schimbi viața, fii gata să faci orice e necesar ca să realizezi schimbarea! Nu lumea ne oferă una sau alta, ni le luăm noi.

Deși Evelyn a avut șapte soți, niciunul dintre ei nu a fost marea ei iubire.

De-a lungul poveștii descoperim o Evelyn ce prezintă câte o personalitate diferită: o femeie puternică, manipulatoare, dar în același timp, iubitoare, sensibilă și imperfectă în perfecțiunea conturată.

Gândurile mele după terminarea cărții:

Evelyn Hugo mă duce cu gândul la o persoană puternică ce face orice ca să ajungă unde își propune, dar care încă ascultă prejudecățile oamenilor și le ascultă opiniile. Atât ea, cât și marea ei iubire, dau dovadă de imaturitate și orgoliu, dar care, cu timpul își dau seama de greșelile lor, și reușesc să lase prejudecățile în urmă.

Mi-a plăcut mult povestea ei de viață. Ne demonstreză că poți face orice îți propui, chiar dacă începi de jos și ești pus la zid atunci când vrei să atingi succesul.

Cartea mi-a oferit o multitudine de stări: de la agonie la extaz, vei realiza cât de mult rău îți poate face părerea oamenilor despre tine și de ce nu ar trebui să o asculți.

Recomand cartea dacă ești fan ficțiune istorică și vrei o poveste captivantă care să te țină prins cu firul narativ.

I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5 pentru că cu siguranță am să o recitesc în viitor È™i pentru că povestea a reuÈ™it să-mi redea pofta de citit.

Cartea poate fi achiziționată de aici:

elefant.ro

carturesti.ro

emag.ro

cartepedia.ro

Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️

**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement