Articole noi

6/recent/ticker-posts

Favoritele lunii maiAstăzi am pregătit un articol despre favoritele lunii mai, adică produsele mele preferate din luna mai pe care le-am folosit cel mai mult. Știu că unele dintre voi știau, dar am vrut să clarific.
Am câteva produse de make-up, skincare, păr, chiar și o pereche de sandale. 
Am să încep cu produsele de make-up pentru că asta știu că interesează cel mai mult. Btw, am să las link-uri la finalul articolului pentru aproape toate favoritele ( la unele s-ar putea să nu găsesc).
Am pentru voi 2 palete de la L’oreal Paris pe care le am de câteva luni și pe care le iubesc din toate punctele de vedere.
Prima este paleta corectoare L'Oreal Paris Infaillible Total Cover pe care o ador. Ea vine în 3 nuanțe de bej – ce acoperă imperfecțiunile ( atât pungile de sub ochi, cât și coșurile), lila – corectează pigmentarea și iluminează cearcăne și vene și verde – neutralizează rozaceea și coșurile. 
Personal, eu folosesc această paletă de fiecare dată când mă machiez. Folosec prima nuanța din trio-ul bej și îl aplic sub ochi, iar apoi folosesc un beauty blender pentru a-l estompa în piele. Iar pentru imperfecțiuni ( mai exact anumite monstruleți ce-mi mai apar, cât și roșeață) folosesc corectorul verde, pe care la fel, fie folosesc un beauty blender, fie folosesc degetul. Uneori când am monstruleți pe față, mai aplic și primul corect din trio-ul bej pentru a fi sigură că totul arată bine ( nu știu cât de corect este, dar pe mine mă ajută).
Se poate vedea și în poză cât de mult am folosit din acest corector. Din ce am înțeles eu, cele 2 nuanțe pot folosi și pentru conturing ( nu știu d-astea, nu am încercat până acum, dar așa o fi)
Se poate vedea și în poză cât de mult am folosit din acest corector. Din ce am înțeles eu, cele 2 nuanțe pot folosi și pentru conturing ( nu știu d-astea, nu am încercat până acum, dar așa o fi).

Cea de-a doua paletă este una de blush-uri și se numește L’Oréal Paris Infaillible Blush Paint. Vine în două variante disponibile: The Ambers și The Pinks. 
Inițial voiam să-mi cumpăr varianta The Ambers, dar nu am găsit, așa că m-am răzgândit și am luat-o pe cea The Pinks. Are niște nuanțe rozalii cu o textură ușor prăfoasă, dar care îți oferă o culoare frumușică în obraji. Eu una fie folosesc culorile individual ( vine disponibilă în 5 nuanțe), fie le combin. 
Un alt favorit din materia de make-up este Rimelul The colossal de la Maybelline. L-am descoperit în portfardul mamei și i l-am furat( da, ai citit bine). Îmi place că nu lipește genele între ele și nu trebuie să folosesc atât de mult produs pentru a curba genele și a le oferi un aspect natural.
Pe partea de skin care am un gel de curățare, 2 creme și o apă micelară. 
Gelul de curățare este unul de la Bioderma Sebium și își merită banii. Îmi curăță tenul de toate impuritățile și praful ce se adună de peste zi. Îl folosesc atât dimineața, cât și seara.
Crema hidratantă pe care am folosit-o în fiecare dimineață și pe care cu siguranță o voi folosi și în următoarele luni, este cea de la Elmiplant cu extract de gutuie. Are o textură ușoară, nu lasă peliculă grasă și are și un preț mic ( mai multe detalii găsești aici).
Apa micelară de la Nivea pentru ten normal/mixt o folosesc de o lună și îmi place la nebunie. Până acum am folosit doar apa micelară în tub albastru de la Garnier și o variantă mini de la Bioderma Sebium, dar pot spune că apa micelară de la Nivea este la nivelul amândurora. Îmi curăță toate impuritățile ce rămân de peste zi și o folosesc atât în zilele în care mă machiez, cât și în zilele în care nu pun pic de machiaj pe față. O găsiți în toate hipermarket-urile, cât și în DM.
Un alt produs de skincare pe care l-am folosit în draci luna trecută, este crema corectoare La Roche Posay Effaclar Duo+. Iubesc această cremă. Mă ajută cu semnele post-acneice, cu toate coșurile care se mai gândesc să apară pe fața mea și plănuiesc să-mi strice ziua. Eu una o cumpăr din Farmacia Tei, dar o găsiți în toate farmaciile.
Din gama produselor pentru păr am șamponul uscat de la Batiste.
Șamponul uscat de la Batiste este sfânt pentru mine. Știu că sunt 5 variante de Batiste, dar eu am momentan varianta clasică original. Am atât varianta mare, cât și varianta travel size. Eu am luat ambele variante din Sensiblu ( deobicei au promoții la Batiste) și am dat undeva la 25 lei pe amândouă. Folosesc acest șampon de 2-3 ori pe săptâmână și îmi menține părul într-o formă decentă între spălări.
Și ultimul favorit al lunii mai este o pereche de sandale. Da, ai citit bine.
Le-am purtat de câteva ori pe săptămână și nu mă mai satur de ele. Pe lângă varianta Maro, au și pe negru, dar eu am preferat această culoare pentru că primăvară-vară.
Cam acestea sunt favoritele, sper că ți-a plăcut articolul meu. Dacă și tu ai favorite ale lunii, lasă-mi un comentariu și spune-mi, pentru a descoperi și alte produse. Mulțam pentru citire/vizionare! ❤︎
Link-uri menționate:
Love,
Ana
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement