Articole noi

6/recent/ticker-posts

10 produse sub 20 lei pe care eu le folosesc



ÃŽmi încerc È™i eu norocul cu un articol pe tema “skincare” sau “beauty” sau cum vrei tu să-i spui.
Am ales pentru azi să-È›i spun despre 10 produse sub 20 pe care eu le folosesc chiar zilnic È™i care îmi uÈ™urează viaÈ›a È™i portofelul. 
Am să las la finalul articolului, link-uri către toate produsele menționate.
Voi lua produsele în ordine și am să vă vorbesc în primul rând de produsele de make-up pe care eu le-am descoperit din întâmplare.


Rimelul de la Essence "The False Lashes" alungeÈ™te genele È™i dă volum. Un singur strat (după părerea mea) aplicat este de ajuns pentru a-È›i alungi genele È™i a da un efect "finuÈ›" de gene false. Spun un singur strat pentru că de la al doilea ( mie cel puÈ›in) îmi pare că are tendinÈ›a să lipească genele intre ele. Are un preÈ› destul de decent (16 lei)  pentru ce face È™i îl recomand cu căldură fetelor ce nu au un buget destul de mare sau pur È™i simplu nu vor să arunce prea mulÈ›i bani pe produsele de make-up. 
Ah, iubitul meu ruj de la Avon "True Color Perfectly Matte" este primul meu ruj cumpărat È™i a ajuns printre preferatele mele. Este mat, are culori foarte faine, dar singurul lui defect ar fi că totuÈ™i nu rezistă destul de bine pe buze. Dacă bei sau pupi ceva, se cam ia È™i trebuie reaplicat un alt strat pentru  a arată ca la început. L-am găsit de fiecare dată la promoÈ›ii ( de aia l-am È™i inclus în acest articol) la preÈ›ul de 20 lei. Are culori superbe, ba chiar am găsit pe site-ul Avon, monstre de la acest ruj la doar 3 lei / bucata È™i bineînÈ›eles că le-am luat pe toate să le încerc.

TuÈ™ul de la Miss Sporty l-am găsit în Auchan la 9 lei È™i vreau să-È›i spun că pentru preÈ›ul lui este (scuză-mi cuvântul, dar nu È™tiu să mă exprim altfel) "POMANÄ‚". Are o textură superbă, cu un negru intens, care nu se duce de pe pleoapă. Știu că pare că are o pensulă dificilă, dar până È™i o neîndemânatică ca mine, se descurcă cu el. 
Dacă tot am vorbit despre make-up, spun să rămânem tot la capitoul de față È™i să-È›i prezint o cremă hidratantă pe care o ador. Crema de la Elmiplant este pentru ten normal/gras, eu fiind fericita posesoare a unui ten gras ( este nemaipomenit). Crema asta costă doar 15 lei ( cheap af ) È™i nu surprinzător este foarte bună pentru preÈ›ul ei. Hidrateaza foarte bine tenul È™i nu are o textură grasă care să-È›i încarce mai rău tenul. 
Gelul de curățare de la Garnier cu cărbune active promite curaÈ›area feÈ›ei de puncte negre. Eu fie îmi spăl faÈ›a cu el odată pe săptămână, fie îl folosesc pe post de mască È™i se văd diferenÈ›ele. Cred că s-ar vedea mult mai bine dacă l-aÈ™ folosi de cel puÈ›in 3 ori pe săptămână. ÃŽl găsiÈ›i în magazine cât È™i online la 19 lei. 
Apa micelară de la Nivea este o descoperire recentă pe care nu o regret. Am tot auzit păreri împărÈ›ite despre ea È™i personal, îmi place la nebunie. Nu lasă peliculă grasă, curăță foarte bine tenul È™i nici nu mă ustură atunci când o folosesc în zona ochiilor. Am găsit-o în Auchan la 16 lei È™i presimt ca va fi printre preferetele mele o perioadă lungă de timp. 
Nu știu cât de multe ați auzit despre Argila Albastră de Râciu. Eu o știu de la rude pentru că multe din ele obișnuiesc să o bea. Eu o folosesc pe ten odată pe săptămână pe post de mască ( fie folosesc apă, fie folosesc zeamă de lămâie) și face minuni pentru tenul meu gras. Îmi curăță tenul și îi oferă luminozitate. Un singur pliculeț de argilă este destul de spornic ( eu sunt la a 5-a folosire și mai am jumătate de plic). Din păcate, se găsește doar la cutii ( cu câte 8 plicuri) și costă 25 lei ( depășește, dar merită).
Probabil multe dintre voi aÈ›i auzit de măștile minune de la Kallos pe care multe fete le folosesc. Eu pot să spun că sunt la primul borcan È™i plănuiesc să-l cumpăr È™i pe al doilea, dar varianta mai mare. Folosesc masca odată pe săptămână È™i îmi lasă părul moale È™i uÈ™or de coafat. Am găsit-o în Auchan la 6 lei È™i pentru preÈ›ul ei face o treabă minunată. 
Untul de corp de la Thai Spa care mi-a hidratat pielea pe tot parcursul sezonului rece va rămâne untul meu de corp preferat. Știu că sunt mai multe sortimente, aveau È™i cu cafea È™i cu alte fructe, dar eu prefer ce e clasic, fie argan, fie lapte. L-am găsit din întâmplare în Auchan È™i am dat 15 lei pe el. 
Și ultimul produs din categoria asta este gelul de duș de la Elmiplant cu lămâie și vanilie. Tot ce-mi miroase a dulciuri sunt produsele mele preferate. Gelul ăsta de duș mie îmi miroase a napolitane cu lămâie(ciudat,știu) dar are un preț destul de ieftin ( 9 lei ) și îmi este foarte util.
Produse menționate:
❤︎Ruj Avon 
Cam astea au fost produsele pe care eu le folosesc. Dacă È™i tu foloseÈ™ti produse la fel, îmi poÈ›i lăsa un comentariu; poate aÈ™a mai descopăr È™i eu altele. MulÈ›umesc pentru citire/ vizionare! ❤︎

Love,
Ana











Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement