Articole noi

6/recent/ticker-posts

Annabelle 2 ( Creation) - Recenzie

Anul aparitiei: 2017
Genul: Horror
Premiera: 18.08.2017 ( Romania)
Durata: 108 minute

Poveste:

La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.


Povestea începe la mijlocul anilor 1940, iar acÈ›iunea se petrece zece ani mai târziu, de la mijlocul anilor ’50 până la sfârÈ™itul acestora, explicând È™i cronologia deja stabilită în „Trăind printre demoni”(The Conjuring) È™i „Annabelle”. Iar din moment ce Annabelle a fost creată din dragoste, dragostea unui tată pentru fiica lui, scenaristul Dauberman a centrat fundaÈ›ia caracterului sinistru al acesteia pe tragedia supremă, pierderea unui copil È™i cât de mult sunt dispuÈ™i părinÈ›ii să își aline durerea.



Parerea mea:
Personal, am văzut È™i prima parte a fimului Annabelle. Primul film, mi-a plăcut, acÈ›iunea este interesantă, sunt foarte multe situaÈ›ii care te È›in pe jar, dar Annabelle 2, se bazează mai mult pe storyline decât primul film. 
 ÃŽn primul film, este prezentată acÈ›iunea de după "Annabelle", un bărbat îi oferă soÈ›iei care este însărcinată, o păpușă pentru viitorul lor copil, în timp ce, în Annabelle 2 ( Creation) este prezentată povestea lui Annabelle. Cum a fost Annabelle creată.
Actorii din al doilea film mi s-au părut geniali, Samara Lee(9 ani) È™i Talitha Eliana Bateman(16 ani) au jucat superb. 

Recomanand filmul tuturor iubitorilor de filme horror și nu numai.

 Mai jos găsiÈ›i trailer-ul filmului.


 
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement