Articole noi

6/recent/ticker-posts

Annabelle 2 ( Creation) - Recenzie

Anul aparitiei: 2017
Genul: Horror
Premiera: 18.08.2017 ( Romania)
Durata: 108 minute

Poveste:

La mai mulţi ani după moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin curând ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.


Povestea începe la mijlocul anilor 1940, iar acțiunea se petrece zece ani mai târziu, de la mijlocul anilor ’50 până la sfârșitul acestora, explicând și cronologia deja stabilită în „Trăind printre demoni”(The Conjuring) și „Annabelle”. Iar din moment ce Annabelle a fost creată din dragoste, dragostea unui tată pentru fiica lui, scenaristul Dauberman a centrat fundația caracterului sinistru al acesteia pe tragedia supremă, pierderea unui copil și cât de mult sunt dispuși părinții să își aline durerea.Parerea mea:
Personal, am văzut și prima parte a fimului Annabelle. Primul film, mi-a plăcut, acțiunea este interesantă, sunt foarte multe situații care te țin pe jar, dar Annabelle 2, se bazează mai mult pe storyline decât primul film. 
 În primul film, este prezentată acțiunea de după "Annabelle", un bărbat îi oferă soției care este însărcinată, o păpușă pentru viitorul lor copil, în timp ce, în Annabelle 2 ( Creation) este prezentată povestea lui Annabelle. Cum a fost Annabelle creată.
Actorii din al doilea film mi s-au părut geniali, Samara Lee(9 ani) și Talitha Eliana Bateman(16 ani) au jucat superb. 

Recomanand filmul tuturor iubitorilor de filme horror și nu numai.

 Mai jos găsiți trailer-ul filmului.


 
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement