Articole noi

6/recent/ticker-posts

IT Movie ( 2017) - Recenzie


Anul aparitiei: 2017
Genul : Horrror
Premiera : 8 septembrie 2017 ( Romania )
Durata: 135 minute

Poveste:

Scenariul filmului se bazează pe romanul scris de Stephen King in 1986.

Povestea filmului se învârte în jurul unei foarțe agresive forme de viață inter-dimensionale, care este pur și simplu menționată ca "IT". Aceasta are capacitatea de a se transforma în cele mai mari temeri ale prăzii sale, lucru care îi permite să profite de temerile și fobiile victimelor sale, în acest mod ascunzându-se atunci când vânează. 
De obicei, această creatură apare sub forma unui clovn sadic numit "Pennywise, Clovnul dansator" atunci când atrage copii ca să-i omoare. Acțiunea filmului are loc în orașul fictiv Derry din MaineStatele Unite ale Americii.

Principalii protagoniști ai filmului sunt "Clubul Rataților" sau "Cei Șapte Norocoși", un grup de copii care descoperă creatura "IT" și promit s-o distrugă prin orice metodă. 
De obicei, această creatură apare sub forma unui clovn sadic numit "Pennywise, Clovnul dansator" atunci când atrage copii ca să-i omoare. Acțiunea filmului are loc în orașul fictiv Derry din Maine, Statele Unite ale Americii.

Romanul a mai fost adaptat cinematografic în trecut, într-o miniserie din 1990.

Părerea mea: 

 Nu sunt adepta filmelor horror, dar pot spune că acest film m-a captivat. Povestea este una interesantă, amuzantă ( cel puțin pentru mine), dar poate fi și destul de scary. Actorii mi s-au părut geniali ( nu mă așteptăm ca niște "copii" să joace atât de bine), iar IT ( Bill Skarsgard) a jucat "jos pălăria". 

Personal, recomand filmul tuturor celor ce iubesc filmele de "groază", dar și celor ce  
 sunt mai slabi de inimă ( ca mine) și vor să se chinuie singuri( glumesc).  
 Prețul biletului a fost unul rezonabil ( 27 lei)și îl puteți vedea la orice cinema din România sau puteți aștepta până când apare pe internet. 
  
Mai jos am sa va las trailer-ul filmului.


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement