Articole noi

6/recent/ticker-posts

Fata cu vise alb-negru - Andreea Russo

Bună, tuturor!

Revin astăzi pe blog cu o nouă recenzie a unei cărÈ›i de la care aveam alte aÈ™teptări. 

Detalii despre carte:

An apariție: 2017

Editura: BESTSELLER

Gen: Beletristică

Nr pagini: 188

O scurtă introducere a cărții:

Mia este o pianista remarcabilă. ToÈ›i îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise? Și chiar dacă acestea apar la o tânără detectivă aflată abia la început de cale? O viață blocată între vis È™i realitate, un mister pierdut în timp, un detectiv ce taie răsuflarea È™i ne obligă să ne întrebăm cine sunt cu adevărat oamenii din jurul nostru.

Acțiunea:

Cartea prezintă povestea unei fete ce își doreÈ™te să ajungă detectiv asemenea tatălui ei. Mia, o pianistă strălucită ce a dispărut în urmă cu nu mai puÈ›in de 24 de ani, în intervalul dintre lecÈ›ia de pian È™i întâlnirea cu iubitul ei. 

Povestea pare simplă la început, dar ascunde câteva secrete misterioase - povestea viselor. Visele în care ea nu este singură, ci alături de un străin pe care nu îl cunoaște, dar simte că îi este apropriat.

Ce mi-a plăcut:

Cartea este interesantă la început, iar acțiunea de pe parcusul poveștii este și ea plină de mister, dar are și câteva elemente ce nu se leagă. Finalul este unul neașteptat și mă duce cu gândul la unele filme/seriale de tip true crime (care îmi și plac).

Ce nu mi-a plăcut: 

Acțiunea și dialogul nu prea își au locul împreună. Am impresia că unele pagini nu se leagă unele de altele, aici vorbind de perspectiva viselor și a acțiunii în sine. Îmi dă impresia că povestea a fost scrisă pe scurt, când ar fi putut să fie mai bine relatată.

Concluzia:

Povestea este interesantă cu subiectul ales, dar nu îmi pare "închegată". Din perspectiva mea, dacă mai avea câteva pagini în plus unde acÈ›iunea să fie relatată mai pe larg, ar fi avut un plus de la mine. Altfel, totul îmi pare prea scurt, scris pe grabă È™i cu unele goluri. 

Personal, nu aș mai reciti povestea și nici nu-mi vine să mai caut și altceva de al autoarei, dacă ăsta este stilul pe care ea îl abordează.

I-am oferit pe GOODREADS nota 2 din 5.


Cartea poate fi achiziționată de aici:





Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️


**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**


Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement