Articole noi

6/recent/ticker-posts

The Christmas Tag 2018

Salutare tuturor! Știu că am lipsit o perioadă de timp, dar am spus ca acum de sărbători să mă întorc înapoi la voi. Am avut o perioadă de timp în care s-au întâmplat destul de multe în viața personală, lucruri ce m-au împiedicat într-o anumită măsură să fiu aici cu voi. Dar am revenit, am câteva surprize pregătite pentru voi, așa că stați aproape.
Astăzi am pentru voi un mic tag pe care l-am găsit pe internet și care sper să fie destul de interactiv, și anume, un Christmas TAG. E ceva micuț, simpluț, dar interactiv. Cu ocazia asta, aflați și câteva lucruri în plus despre mine.


1. Care este filmul tău preferat de Crăciun?
Filmul meu preferat de Crăciun este How The Grinch Stole Christmas. Pentru mine acest film reprezintă un film clasic de crăciun ce merită vizionat măcar odată, dacă nu an de an. 
2. Dacă ai avut vreodată un crăciun alb ( plin de zăpadă )?
Am avut un astfel de crăciun din ce-mi aduc eu aminte când eram mai mică. Îmi aduc aminte că a nins atât de mult, copil fiind, zăpada îmi ajungea peste genunchi și eram tare încântată de săniuș și tot ce însemna bulgări de zăpadă.
3. Unde îți petreci deobicei sărbătorile ?
Până acum toate sărbătorile le-am petrecut acasă cu familia. Eu iubesc ideea de sărbătoare de familie indiferent unde ești, iar cel mai potrivit loc de crăciun este să fii acasă cu familia ta.
4. Care este melodia ta de crăciun preferată?
 Pe lângă clasicele colinde româneÈ™ti, melodia asta mă topeÈ™te de fiecare dată când o aud: 
5. Deschizi cadourile de crăciun în ajun?
Da, mereu am deschis cadourile de crăciun în ajun pe 24, seara. AÈ™a a fost de când eram mică È™i nu s-a schimbat nimic. 
6. Poți numi toți renii moșului?
Știu doar doi dintre renii moșului: Vixen și Rudolf.
7. Ce tradiție de sărbători de entuzimează anul acesta?
Împodobirea bradului, decorarea casei și masa în familie.
8. Bradul de crăciun este natural sau artificial?
Artificial. Nu suport idea de tăiere a brazilor și în general, a copacilor. Prefer unul artificial pe care să-l am an de an și să știu eu că fac un mic bine.
9. Care este mâncarea/desertul preferat în perioada sărbătorilor?
Cozonacul pe care-l face maică-mea de Crăciun, dar pe lângă asta, face și un tort de Revelion pe care aștept să-l mănânc an de an.
10. Iți să dăruiești sau să primești cadouri?
Îmi plac ambele. Oricui cred că îi place să primească cadouri, dar eu am o bucurie mult mai mare când dăruiesc un cadou, iar persoana în cauză se bucură pentru el.
11.Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată?
Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată de Crăciun sunt cărțile. Eu mă bucur mereu când primesc cărți. Și cred că cel mai recent ( în ultimii ani) a fost o pijama în formă de Unicorn (mi s-a părut foarte cozy).
12. Care este destinația ideală pentru sezonul sărbătorilor?
Pentru mine cred că este undeva la munte, cu multă zăpadă, familia aproape și un șemineu.
13. Știi să ambalezi cadourile sau eșuezi?
Nu sunt nici cea mai bună, dar nici nu un eșec. Sunt undeva între.
14. Cea mai memorabilă amintire din Perioada Sărbătorilor?
Nu am un moment exact, dar cred că împodobirea bradului împreună cu fratele și tatăl meu, iar maică-mea făcând cozonac sau ceva alte bunătăți în bucătărie.
15. Când ai aflat adevărul despre Moș Crăciun?
Am descoperit singură. Am tot auzit diverse vorbe în stânga și în dreapta și nu am vrut să cred. Dar mi-am dat singură seama pentru că mereu ai mei mă trimiteau în camera mea și apoi mă trezeam cu cadourile sub brad.
16. Îți faci rezoluții pentru noul an?
Sinceră să fiu, nu știu dacă le pot numi chiar rezoluții. Adică am o idee despre ce aș vrea să fac, dar totodată las și lucrurile să curgă de la sine.
17. Ce lucru face ca sărbătorile să fie speciale pentru tine?
Nu pot să numesc chiar lucru, dar faptul că pot veni acasă și pot să petrec mai mult timp cu maică-mea.
Cam asta a fost. Sper că ți-a plăcut tag-ul și aștept răspunsurile voastre în comentarii.
Sărbători fericite tuturor!
Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement