Articole noi

6/recent/ticker-posts

[Recenzie] Volumul II - "Fluturi" de Irina Binder

După cum v-am promis data trecută, am reușit să citesc volumul II din seria de cărți "Fluturi" scrisă de Irina Binder.
Dacă nu ai auzit de această serie de cărți, am să-ți las un link mai jos, legat de primul volum.
http://la-un-ceai.blogspot.ro/2016/12/fluturi-de-irina-binder-recenzie.html

 În cel de-al doilea volum. viața Irinei devine și mai complicată decât era înainte și este în continuare plină de bărbați.

  *această postare o să conțină câteva spoilere
 Matei susține că o iubește, chiar dacă o pocnește de câteva ori, iar Robert îi declară și el iubirea, dar totodată ajunge în anumite momente să o respingă. 
 Simțindu-se singură și abandonată, dar concomitent  trădată de ambii bărbați din viață ei, 
Irina îl părăsește pe Matei și se aruncă în brațele unui alt amorez, pe numele său, Alex, cu care se culcă din prima noapte, iar Don Juan-ul, o consideră o prostituată. 

Din fericire pentru Irina, după câteva luni, sau chiar mai puțin, ajunge să se mute la el acasă și să scape pentru o perioadă ( mai scurtă) de Matei.

 Matei află că Irina s-a mutat cu Alex și își înscenează tot felul de chestii pentru a îl face pe Alex să se despartă de ea și din fericire pentru el, reușește. Irina din nou se întoarce la el și își continuă viață împreună. 
 Personal nu mi-a plăcut nici acest volum. Nu am să ma iau de greșelile gramaticale sau de proasta exprimare, ci această carte conține prea multă dramă.

 Am să-mi cumpăr și volumul III cât de curând și voi reveni cu o altă recenzie. Poate volumul III îmi va schimbă părerea :). 

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement