Articole noi

6/recent/ticker-posts

[Recenzie] Volumul II - "Fluturi" de Irina Binder

După cum v-am promis data trecută, am reușit să citesc volumul II din seria de cărți "Fluturi" scrisă de Irina Binder.
Dacă nu ai auzit de această serie de cărți, am să-ți las un link mai jos, legat de primul volum.
http://la-un-ceai.blogspot.ro/2016/12/fluturi-de-irina-binder-recenzie.html

 ÃŽn cel de-al doilea volum. viaÈ›a Irinei devine È™i mai complicată decât era înainte È™i este în continuare plină de bărbaÈ›i.

  *această postare o să conÈ›ină câteva spoilere
 Matei susÈ›ine că o iubeÈ™te, chiar dacă o pocneÈ™te de câteva ori, iar Robert îi declară È™i el iubirea, dar totodată ajunge în anumite momente să o respingă. 
 SimÈ›indu-se singură È™i abandonată, dar concomitent  trădată de ambii bărbaÈ›i din viață ei, 
Irina îl părăseÈ™te pe Matei È™i se aruncă în braÈ›ele unui alt amorez, pe numele său, Alex, cu care se culcă din prima noapte, iar Don Juan-ul, o consideră o prostituată. 

Din fericire pentru Irina, după câteva luni, sau chiar mai puțin, ajunge să se mute la el acasă și să scape pentru o perioadă ( mai scurtă) de Matei.

 Matei află că Irina s-a mutat cu Alex È™i își înscenează tot felul de chestii pentru a îl face pe Alex să se despartă de ea È™i din fericire pentru el, reuÈ™eÈ™te. Irina din nou se întoarce la el È™i își continuă viață împreună. 
 Personal nu mi-a plăcut nici acest volum. Nu am să ma iau de greÈ™elile gramaticale sau de proasta exprimare, ci această carte conÈ›ine prea multă dramă.

 Am să-mi cumpăr È™i volumul III cât de curând È™i voi reveni cu o altă recenzie. Poate volumul III îmi va schimbă părerea :). 

Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement