Articole noi

6/recent/ticker-posts

[Recenzie] Seria Outlander - Talismanul (Volumul II) - Diana Gabaldon

 Bună, tuturor!

Continuăm astăzi pe blog seria Outlander scrisă de Diana Gabaldon, o serie pe care eu o îndrăgesc foarte tare. În cazul în care ai ratat primul volum, recenzia o vei găsi aici.

Detalii despre carte:

An apariție: 2016

Editura: Nautilus

Gen: Fantasy

Nr pagini: 900

Povestea care a stat la baza serialului Outlander


Claire Randall È™i-a È›inut secret trecutul aproape 20 de ani. Dar acum se întoarce acolo unde a început totul, pe plaiurile misterioase ale ScoÈ›iei, împreună cu fiica ei. Acolo Claire plănuieÈ™te să-i dezvăluie totul: secretul cercului de piatră, secretul unei iubiri care traversează secole È™i adevărul despre Jamie Fraser – un războinic scoÈ›ian a cărui dragoste È™i curaj a făcut-o pe Claire să se întoarcă în timp È™i să rămână în epoca tulbure în care el trăia. Călatoria ei fascinantă continuă la Curtea Franceză plină de intrigi È™i în ScoaÈ›ia, prin război È™i moarte, într-o încercare disperată de a-l salva pe bărbatul pe care îl iubeÈ™te È™i pe copilul lor. 

Din seria Outlander fac parte:

Partea I: Calatoarea

Partea II: Talismanul

Partea III: Cercul de piatra – Volumul I

Partea III: Cercul de piatra – Volumul II

Partea IV: Tobele toamnei – Volumul I

Partea IV: Tobele toamnei – Volumul II

Partea V: Crucea de foc - Volumul 1

Partea V: Crucea de foc - Volumul 2

Partea VI: Prin zapada si cenusa - Volumul 1

Partea VI: Prin zapada si cenusa - Volumul 2

Poveste:

Talismanul reia aventurile cuplului Claire – Jamie, aventuri emoÈ›ionante, captivante È™i pline de mister, dar È™i îmbogățit cu detalii istorice ale unei epoci de mult apuse. Au trecut 20 de ani de la evenimentele din Calatoarea, iar Claire s-a întors împreună cu fiica ei, Brianna în ScoÈ›ia unde viaÈ›a ei s-a schimbat, pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care l-a iubit. Prin intermediul amintirilor călătorim la Curtea Regală din FranÈ›a, dar È™i în ScoÈ›ia unde în încercarea de a salva È›ara de război È™i de a preveni brutala bătălie de la Culloden, unde Jamie È™i Claire vor risca totul.


De-a lungul cărÈ›ii, Claire È™i Jamie se implică treptat în intrigile de la Curtea Regală, într-o atmosferă fastuoasă a luxului, în petreceri intimie È™i baluri oficiale printre aristocraÈ›i. Cei doi își calculează miÈ™cările cu mulÈ›i paÈ™i înainte ca într-un joc de È™ah.Talismanul este o poveste È™i o istorie, o poveste de moarte È™i dorinÈ›e nerostite, dar È™i istoria celor care au luptat pentru libertate. 


Gândurile mele după terminarea cărții:

Volumul II m-a lăsat cu sufletul la gură pe tot parcusul lecturii. Am încercat să povestesc pe scurt câteva din întâmplările lor pentru că vreau să descoperiți singuri ce se întâmplă mai departe și să treceți prin diferite stări în timpul lecturii. Este un volum pe care nu l-am lăsat din mână, un volum ce m-a făcut să iubesc și mai mult seria Outlander și să nu regret că am început să o citesc.

Vă recomand să citiÈ›i cele două volume pentru că merită. O să fiÈ›i fascinaÈ›i de povestea cuplului Claire – Jaime, un cuplu ce È™i-a dorit să schimbe istoria. 

I-am oferit pe GOODREADS nota 5 din 5 pentru că volumul este cu siguranță plin de suspans È™i adrenalină.

Cartea poate fi achiziționată de aici:






Nu uita că mă găseÈ™ti È™i pe instagram unde postez zilnic despre cărÈ›ile pe care eu le citesc.

Ne putem conecta È™i pe goodreads dacă vrei să fii la curent cu recenzile mele. 

MulÈ›umesc că ai citit până aici! ❤️

**link-urile nu prezinta link-uri de afiliere de la edituri**
















Reactions

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Ad Code

Responsive Advertisement