Articole noi

6/recent/ticker-posts

Gama Vichy Normaderm Phytosolution - Review

Bună, fetelor! Am primit în decembrie produsele Vichy Normaderm Phytosolution È™i după două luni de utilizare, am zis să vă prezint părerea mea despre ele. 


Prezentarea produsului:
Gel de curățare purifiant pentru ten gras Vichy Normaderm Phytosolution  - Baza de curățare de origine vegetală - creată din agenÈ›i de spumare extraÈ™i din nucă de cocoÈ™ cu efect intens de curățare. AceÈ™ti agenÈ›i activi de suprafață delicaÈ›i sprijină balanÈ›a de hidratare a pielii È™i protejează funcÈ›ionalitatea barierei naturale.

Ingrediente: Zinc antibacterian și anti-inflamator, cupru anti-bacterian și seboregulator, acid salicilic purificator și anti-bacterian, probiotice bifidus cu rol de întărire a barierei naturale pielii.

Crema pentru tenul gras cu tendință acneică Vichy Normaderm Phytosolution - Normaderm Phytosolution este primul produs Vichy de îngrijire zilnică pentru tenul cu tendință acneica, ce rectifică imperfecțiunile în timp ce regenerează pielea și fortifică bariera naturală a acesteia. Hidratare 24 de ore. Această îngrijire pentru tenul predispus la acnee are o dublă acțiune. Corectează fiecare stagiu al patogenezei acneei și hidratează pielea pe durata întregii zile datorită celor două ingrediente dermatologice active principale de origine naturală: Acid Salicilic Purificator & Acid Hialuronic Hidratant.

Ingrediente: Acid salicilic de origine naturală 2%, acid hialuronic de origine naturală cu efect de hidratare 0,2%, extract probiotic ce întăreÈ™te rezistenÈ›a barierei naturale pielii 1%, apă termală mineralizată Vichy. 

Cum mi se pare? 
Nu știu câți dintre voi știți, dar eu am tenul mixt cu tendințe acneice; Am folosit o perioadă destul de lungă de timp La Roche Possay Effaclar cu care m-am împăcât super bine, dar pentru mai multe detalii legate de tenul meu și rutină mea de îngrijire o să fac un articol cât de curând.

Eu am mai folosit È™i înainte produse de la Vichy cu care m-am împăcat destul de bine (găseÈ™ti un review aici), dar cu această gamă nu m-am înÈ›eles absolut deloc. 

Am inceput sa folosesc produsele in decembrie cand le-am primit cadou, iar la prima utilizare am simtit cum gelul de curatare imi usuca fata iar crema imi arde usor pielea. 

Am crezut inițial că așa este normal că durează puțin până mi se acomodează pielea și așa și fost; Cam după câteva săptămâni - o lună, începuseră să-mi dispară din petele acneice de pe față, dar la o scurtă perioada de timp, au început să-mi apară mici coșulețe pe față.

Am crezut că poate este de la produsele de machiaj folosite , dar mi-am dat seama că este de la această gamă de produse pentru că de fiecare dată când încercăm să le folosesc, mă trezeam cu câte o erupÈ›ie pe față. 

Nu spun că nu recomand această gamă de produse sau că sunt cele mai proaste, ci pur È™i simplu pentru mine nu s-au potrivit. 

Produsele le găseÈ™ti aici: 





Xoxo,
Ana

Reactions

Trimiteți un comentariu

18 Comentarii

  1. Nu am încercat încă aceste produse, însă sunt sigură că sunt de calitate și oferă beneficiile pe care le promit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum multi ani am incercat crema din gama Gama Vichy Normaderm si mi-a placut mult, mai putin mirosul de alcool, nu stiu daca aceasta este aceeasi gama modificata sau una noua, insa chiar sunt curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit doar crema Normaderm și pot spune ca mi-a plăcut. Din păcate, unele produse indiferent de cât de lăudate ar fi, nu se potrivesc și tenului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca nu am incercat aceste produse de la Vichy dar stiu ca sunt dermato-cosmetice si ca au o calitate superioara toate produsele lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasă ce părere aș avea eu. Poate le voi da o șansă

    RăspundețiȘtergere
  6. ce am folosit de la vichy mi-a mers super. e adevarat, gama asta nu am incercat-o

    RăspundețiȘtergere
  7. Gama aceasta nu am incercat-o dar folosesc Vichy foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa sti ca aceasta gama estepe lista mea:* am niste probleme cu cosurile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am încercat produsele acestea de la Vichy, dar cum spui și tu, multe alte produse de la ei mi-au plăcut . Pot spune chiar că este unul dintre brandurile preferate. Probabil ingredientele sunt cele nepotrivite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar eram curioasa de aceasta gama, in cazul in care voi incerca o voi introduce treptat pentru a observa exact efectele, sa evit orice iritatie sau altceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Am si eu cateva produse de la Vichy pe care le folosesc doar ca nu am incercat nimic din gama asta. Imi pare rau ca nu au fost pe placul tau si sunt convinsa ca esti un caz izolat pentru ca este posibil ca pentru mine sa fie ok

    RăspundețiȘtergere
  12. Se poate intampla sa nu ni se potriveasca anumite produse. Imi pare rau ca nu au fost ceea ce te asteptai.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vichy are produse tare bune, dar cu unele m-am inteles de minune si eu, cu altele nu am rezonat deloc.

    RăspundețiȘtergere
  14. E si pe lista mea aceasta gama de la Vichy. Imi plac mult produsele Vichy.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu produsele lor m-am inteles intotdeauna foarte bine, le recomand si eu cu drag.
    Produse de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am și eu două mostre din aceste produse, însă nu le-am încercat încă. Cred că o voi face cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am si eu aceste produse! Le ador pur si simplu!...ca mai toate de la Vichy

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu sunt mare fan al produselor cosmetice, dar aceste produse au si functii dermatologice. Sunt foarte bune, multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Ad Code

Responsive Advertisement