Articole noi

6/recent/ticker-posts

Haul de make-up cu produse cumparate în ultimele doua luni

Bună tuturor!
Astăzi am decis să vorbim despre un mic make-up haul cu produse pe care le-am cumparat in ultimele două luni. 
Produsele le-am achiziționat de pe makeupshop.ro și notino.ro, dar și eMag(doar fondul de ten Revlon Colorstay).
Voi lăsa link-uri mai jos cu toate produsele menționate. O parte din produse le-am folosit deja, iar o parte își așteaptă rândul.
Fondul de ten Rimmel London Lasting Finish 25H Breathable - este a doua sticluță de fond de ten pe care o cumpăr, prima fiind o nuanță mai închisă decât îmi trebuie mie. Îmi place acest fond de ten pentru că are o acoperie mică spre medie, care nu îți încarcă tenul și care se așează ca fiind o a doua piele. Singura problemă cu el este că oxidează și trebuie să fii atentă să-ți iei un fond de ten cu o nuanță mai deschisă. Eu una îl folosesc zilnic la birou și nu am probleme cu el. Nuanța mea pentru fondul de ten este 100 Ivory ( pentru că oxidează), iar în trecut am avut 103 True Ivory.

Fondul de ten Revlon Colorstay - Am fost puțin sceptică cu produsul ăsta, pentru că am mai avut o sticluță cu același fond de ten, doar că cu ambalajul cel vechi. Mi-a plăcut super mult în trecut acest fond de ten, eu îl combinam cu L'oreal True Match, are acoperiră foarte mare și rezistă pe ten, dar eu m-am umplut de coșuri când am folosit cea de-a doua sticluță (cea din poză). L-am folosit împreună cu concelear-ul lichid de la Boys n Berries Lie to me și mă gândesc că nu s-au potrivit. L-am încercat iar cu un alt concelaer, Wet n Wild Photo Focus și nu am avut nicio problemă. Nuanța mea este 150 Buff. Eu am achiziționat fondul de ten de pe Emag.

Concelear lichid Boys n Berries Lie to me - îmi place concealer-ul ăsta pentru că are o textură lejeră, care acoperă cearcănele, dar nu mi se pare că se potrivește cu anumite fonduri de ten. Nuanța mea este Ivory.

Iluminator Nyx Born to glow - este primul iluminator pe care eu l-am achiziționat. Este un iluminator lichid, cu care se poate lucra ușor dacă ești începător în ale machiajului. Eu una momentan îl folosesc pe pleoapă atunci când ies în oraș sau în unele zile la birou când vreau să strălucesc. Nuanța este Sunbeam.

Corector Boys n Berries Be my cover Pro  -  este un corector de tip cremă care îmi acoperă foarte bine micile coșuri care-mi mai ies pe ten. Eu îl folosesc cu o pensulă de concealer și îl tapotez apoi cu degetele. Îmi place acoperirea lui. Nuanța mea este Ivory.

Paletă de blush-uri Sleek - Am crezut că paleta asta conține blush-uri pudră, dar m-am înșelat, pentru că conține doar blush-uri de tip cremă. Culorile din paletă sunt foarte pigmentate și deschise, un pic cam portocalii dacă mă întrebați pe mine, dar o să meargă la sigur pe timpul verii, după ce capăt ceva bronz. 
Rimmel London Brow this way - este o mascara de sprâncene pe care eu o folosesc de vreo 2 ani de zile. Îmi place cum îmi fixează sprâncenele și le aranjează (eu nu folosesc creion de sprâncene pentru că nu am nevoie). Este o mascara de sprâncene destul de ieftină și spornică pentru tubul pe care îl are, pentru că nu e nevoie să aplici o cantitate foarte de produs. Nuanța mea este 002 medium. 

Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour - îmi place foarte mult gama asta de rujuri de la cei de la rimmel london, eu având deja nuanța Be my Baby. Este un roșu aprins, ce duce spre un roșu ușor închis. Este perfect pentru petreceri, se duce foarte greu de pe buze, doar că are un miros ușor toxic. Nuanța este Fire Starter.
Catrice Generation Matt - Îmi place super mult rujul ăsta pentru că deși este matt, se simte foarte ușor pe buze. Are un miros de ceva prăjitură cu vanilie și un finish ușor sidefat. Este rezistent pe buze și nu le usucă. Nuanța este The Metalist.

Pensula de setting Real Techniques - pensula asta este cea mai bună achiziție a anului. Aplic pudra perfect sub ochi, cât și în zona T. Se poate folosi și pentru aplicarea iluminatorului.

Pensula de blending Boys n berries - îmi place pensula asta pentru cum îmi blenduiește machiajul, dar singurul minus pe care îl are este că mi se pare cam mare.  Se curăță ușor și nu îi cad perii. 

Maybelline Last Sensational - este un rimel de care am auzit vorbindu-se peste tot, cum că ar fi un clasic al Maybellin-ului. Nu l-am folosit încă pentru că momentan am o mascara de la Alverde din DM pe care o folosesc, dar voi reveni cât de curând cu un review pe instagram despre el.

Produse menționate:
1. Rimmel Lasting Finish 25H Breathable - notino.ro 
2. Revlon Colorstay - eMag.ro
3. Corector lichid Boys n Berries Lie to me - makeupshop.ro
4. Iluminator Lichid Nyx Born to glow - makeupshop.ro
5. Corector Boys n Berries Be my cover pro - makeupshop.ro
6.  Paleta de blush-uri Sleek by 3 - makeupshop.ro
7. Rimmel London Brow this way  - notino.ro
8. Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour - notino.ro
9. Carice Generation Matt - notino.ro
10. Real Techiques Setting Brush - makeupshop.ro
11. Pensula de bleding Boys n Berries - makeupshop.ro
12. Maybelline Last Sensational - notino.ro

Cam astea au fost produsele pe care eu le-am achiziționat. Ce nu am folosit, va fi folosit curând și voi reveni pe instagram cu mai multe păreri. Dacă nu mă urmărești încă pe instagram, te invit să o faci. Mă găsești aici. 
Un an nou fericit și ne revedem la anul cu noi articole!

Xoxo,
Ana




Reactions

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Interesant articol. Având în vedere că sunt total paralelă cu produsele de makeup, aceste recomandări sunt bine venite. Un an nou fericit și fie! ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai produse minunate și bune, sa le folosești cu drag, și așteptăm machiaje. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Fondul de ten trebuie sa il comand si eu ca am ramas fara.
    Produsele sunt faine, sa le folosești cu plăcere!
    Un an nou fericit cu sănătate și împliniri pe toate planurile iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu drag, eu m-am abtinut in ultimul timp pentru ca am multe desfacute!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai avut parte de achiziții minunate și multe, ce sa spun? Îți doresc succes în folosirea lor și așteptăm concluzii sau lista următoarelor produse cumpărate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai facut cateva cumparaturi dar toate sunt interesante, am sa caut si eu rujuri de la Catrice, sunt fac rujuri mate

    RăspundețiȘtergere
  7. De pe Notino mi-am luat si eu o gramada de produse de make up super faine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce faine sunt achizitiile. Eu inca nu am incercat niciun produs de aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Faine achizitiile tale! Nu am incercat nimic din lista ta.

    RăspundețiȘtergere

Ad Code

Responsive Advertisement